Íme, a megvalósult celebálom: készül Hajdúék szobra

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Nádas György jótékonyság Hajdú Péter szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hazai hírességet öntenek szoborba a 3D-s nyomtatási technika segítségével. A celebritások között természetesen ott volt a Hajdú-Sarka házaspár is, de Nádas Péter is a kiválasztottak közé került. A szobrokat jótékonysági árverésen értékesítik.

Az eljáráshoz szükséges szkennelési folyamat kényelmetlen, ugyanis mozdulatlanul kell állni hozzá, szegény Nádas György a stroboszkópszerű fénytől pánikrohamot is kapott, majd eltűnt és rosszullétre hivatkozva vissza sem ment - tolmácsolja a történteket a Bors.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Nem így Sarka Katáék, akiknek nem okozott gondot a pózolás. "Szerencsére csupán másfél perc az egész, számomra csak abban volt nehéz, hogy mozdulatlanul kell állni, de ennyi időt ki lehet bírni a végeredményért. Csodálkozom, hogy Gyuri rosszul lett, hiszen ő is hozzá van szokva a színpad fényáradatához" – mesélte Kata.

A napilap azt a hiánypótló információt is megtudta, hogy a házaspár egyébként külön-külön állt modellt, de elárulták, hogy ha lesz megrendelés, ha valaki szeretne róluk közös 3D-s szobrot, ezzel a technikával az is megoldható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.