Gazdát keresnek VV Iza viseltes tincsei

VV Iza Facebook Való Világ 6 póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét hírére bukkantunk. Legújabb Facebook-bejegyzése szerint hatalmas sztárnak képzeli magát - a napokban pornóvideóival címlapokra kerülő - VV Iza. Megáll az eszünk.  

A ValóVilág 6 szereplője a közösségi oldalán árulja a valóságshow-ban viselt póthaját - ráadásul nem is olcsón: ötvenezer forintért. "Sok lányt érdekelt a hajam, gondoltam, hogy örülne neki valaki" - kínálgatja a használt portékát Iza és hozzátette, ha valaki három napon belül elviszi a viseltes tincseket, kedvezményt is kaphat.

Forrás: VV Iza/Facebook

Időközben az is kiderült, hogy a szupermodell-álmokat dédelgető volt villalakó újra cserélte a megkopott póthajat, de minket sokkal inkább izgat az a kérdés, hogy vajon ki varratná fel magának a használt tincseket.

Iza és Krisztián beintetthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-a-pornovideoban-szereplo-vv-iza-es-parja-vv-krisztian-a-facebookon-uzent.htmlHa hiszitek, ha nem, még VV Izának és Krisztiánnak is vannak rajongói. A ValóVilágok történetének legközönségesebb jelenetét realizáló párocska egy fotóval reagált a lány fétisvideói körüli felhajtásra. TV + BulvárOrigoVállig érő, fekete parókában parádézott Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20140528-berki-krisztian-kedvese-hodi-pamela-fekete-parokat-viselt-a-tv2-edes-eleteben.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián nem nagyon szereti a meglepetéseket, persze főleg akkor, ha őt lepik meg. Így aztán annak sem örült igazán, hogy Pamela fekete parókát húzott. Szerencséjére csak parókát. TV + BulvárOrigoMűanyag hulladéknak nevezték Kelemen Annáthttp://www.life.hu/bulvar/20140528-kelemen-annat-a-tv2-edes-eleteben-mediaiskolasok-alaztak.htmlOlyan is csak az Édes életben fordulhat elő, hogy Kelemen Annácskát órát tartani hívják egy médiaiskolába. No, jó, a téma természetesen a szilikonlány volt, a tanulók pedig - vélhetően parancsszóra és némi, a statisztáknak járó pénzecskéért - mindent megtettek azért, hogy Anna elmondhassa: ő bizony valaki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.