Bréking! Berki dolgozni ment

TV2 munka dolgozni Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. 

Azt, hogy pontosan mivel foglalkozik Berki Krisztián, az Édes élet videójából nem derül ki, a munkához való viszonyáról azonban saját maga beszélt: "Én alapvetően jóban vagyok a munkával, szeretek dolgozni, de a barátommal mindig azt mondjuk, nem azért dolgozunk, hogy elfáradjunk" - jelentette ki.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

"Nagyon szeretem az új kihívásokat és lehetőségeket és sokakkal ellentétben én meg is találom azokat" - tette hozzá a tőle megszokott szerénységgel Berki, mi pedig talán nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hamarosan az is kiderül, miféle aktákat kell átnyálaznia a férfinak, és mi köze van egy balatoni szórakozóhelyhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.