ByTheWay: "Mindig képviseljetek valamit - ez a siker receptje!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
B the First ByTheWay üzenet tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a ByTheWay együttessel beszélget Szily Nóra itt a Life.hu-n. A fiúk ma este sztárvendégként lépnek fel az első online tehetségkutatón, ahol internetes oldalunk virtuális gimijében, az szjger.hu-n keressük a legtehetségesebb sulizenekart. Az X-Faktorban feltűnt énekesek természetesen nem hagyhatták ki, hogy a versenyzőknek üzenjenek.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Oli: Adjátok önmagatokat, mert ha valaki mások akartok lenni, akkor nem azért fognak szeretni, akik valójában vagytok. És sokáig tartani egy álarcot nehéz...

Sziki: Egy tinizenekarnál az a fontos, hogy eredeti és kimagaslóan más legyen. Szerintem ha valaki nem olyan, mint a többiek, hanem egyedi, akkor sikeresebbé válhat.

Ya Ou: A legfontosabb az egymás iránti türelem. Egy csapatot nagyon erősít, ha szót tudnak a tagok érteni. Ha vita van, akkor közös döntés legyen a végén és ne sértődés. Figyelni kell a másikra, nem lehet az egyéni érdekeket előtérbe helyezni. Csapatként kell gondolkozni.

Bence: Amit magunkról is gondolok, azt tartom fontosnak a sulizenekarok esetében is. Ha megvan köztetek a kötődés, azt a közönség érezni fogja, és ezért is szeretni fognak titeket. Meg nyilván a zenétekért is. De ha van köztetek kapocs, akkor az benne lesz a zenétekben is - ez elengedhetetlen.

Oli: És mindenképpen képviseljetek valamit - ez a siker receptje!

Már szavazhatsz a B The First tehetségkutató döntőseirehttp://www.life.hu/bulvar/20140531-a-b-the-first-tehetsegkutato-dontoseire-igy-lehet-szavazni.htmlA selejtező után mindössze egy napot pihenhettek a döntőbe jutott zenekarok, s máris kezdődik újra a versengés a közönség kegyeiért. TV + BulvárIsmerd meg a B The First! tehetségkutató döntőseit!http://www.life.hu/bulvar/20140531-a-b-the-first-tehetsegkutato-dontosei-az-awful-mondays-a-kungovaga-a-dodgem-a-nofilter-a-geo-a.htmlCsütörtökön végérvényesen lezárult a B The First! tehetségkutató selejtezője. Rengeteg kiváló zenekar jelentkezett, de közülük csak nyolc zenekar mutathatja meg tudását a június 3-i döntőben Pesti Magyar Színházban. A tét, hogy ki léphet fel az idei VIVA Comet-gálán. Azt, hogy ki lesz a szerencsés, rajtad múlik: ITT szavazhatsz a kedvencedre! TV + Bulvár--Szenzációs klippremier Pély Barnáéktólhttp://www.life.hu/news/20140411-pely-barna-zenekaranak-a-b-the-first-egyuttesnek-elso-klipje-megjelent.htmlNem tudjuk kiverni a fejünkből Pély Barna B the First zenekarának vadiúj klipjét. Király lett! Hallgasd meg te is!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.