mászás szépségverseny Miss International Hungary Rippel Ferenc fal boulder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó edzésprogramra vitték a Miss International Hungary szépségverseny-jelöltjeit, ahol a lányok szó szerint falra másztak edzőjüktől, Rippel Feritől.

A Life.hu újságírója egy boulder terembe indult falat mászni a hétvégén. Azonban amikor belépett, nem értette, honnan került elő az a sok szép lány, akik éppen a rücskös falak meghódítására készültek. Aztán kiderült, a szervezők úgy döntöttek, tesztelik a szépségkirálynők bátorságát és erejét, ezért a Monkey Boulder terembe vitték őket, ahol gyakorolhatták a falmászás csínját-bínját.

Forrás: Miss International Hungary

„Számomra a falmászás nem okozott problémát, mert tíz éve mászom, boulderezem, sziklázom. Az artisták izmai ezekhez a sportokhoz remekül idomulnak" – kezdte Feri, aki szerint a boulderezés nagyon szépen szálkásít és egyszerre edzi a test minden izmát. „Azért jöttünk, mert minden hétvégére programot szervezünk a lányoknak és hetente különféle kihívások elé állítjuk őket. Most a falmászás volt soron. A Miss International Hungary idén, a világon egyedülálló módon egy reality keretében kerül lebonyolításra és minden héten kiesik egy versenyző. A döntő pedig augusztus 15-én lesz" – magyarázta Feri, aki úgy látta, Dimovics Kingának ment legjobban a falmászás.

Dimovics Kinga Forrás: Miss International Hungary

„Most próbáltam ilyen komoly keretek között először a falmászást. Nagyon tetszett, bár a megerőltetéstől fáj a kezem. Szerintem a jövőben ki fogom még próbálni ezt az izgalmas sportot" – mosolygott Kinga.

A Miss International világverseny 2014-ben már 54. alkalommal kerül megrendezésre, amin több mint 70 ország szépségkirálynői vesznek részt. A nemzetközi döntő 2014. november 14-én lesz Tokióban, ahol Magyarországot a Miss International Hungary szépségverseny győztese fogja képviselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.