Kutyája nélkül sehová sem megy Danics Dóra

Fotó: Mudra László - Origo -
kutya Budapest Petfest Danics Dóra énekesnő nyaralás X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bánta meg Danics Dóra, hogy hat évvel ezelőtt egy keverékkutyát fogadott örökbe. Sári azóta elválaszthatatlan társa lett az X-Faktor nyertesének, aki még nyaralni is elkísérheti gazdáját.

Meg akart menteni egy életet Danics Dóra, ezért választott menhelyről egy kistestű keverékkutyust, aki a Sári nevet kapta. Az énekesnő és az eb szinte élni sem tudnak egymás nélkül, annyira szoros köztük a kapcsolat.

Fotó: Mudra László - Origo

"Nem bántam meg, hogy keverékkutyát választottam, szerintem a fajtatiszták sajnos túl vannak tenyésztve. Tudatos volt a választásom, ráadásul kistestű, menhelyes kutyát szerettem volna, hogy megmentsek egy életet. Számomra ő a legszebb és a legokosabb a világon, viszem magammal mindenhová. Az esetek nagy részében pozitívan fogadják, még az X-Faktor próbáira is bekönyörögtem magammal az öltözőbe, így voltam nyugodt és boldog, hogy ott volt a közelemben. Az élő show-ra már nem mertem magammal vinni, hisz egyfolytában idegeskedtem volna, hogy kiszalad az öltözőből, ha valaki benyit, és bejön az élő adásba. Egyelőre a fellépésekre sem jön velem, de nyáron fogom kipróbálni, megy-e nekünk a közös koncertezés. Annyira össze vagyunk nőve!" - mesélt szeretettel Sáriról az énekesnő, aki nyaralni is magával viszi a kedvencét, nélküle ugyanis üresek lennének a napjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.