X-Faktor Szűcs Gábor Reflektor magazin Little G Weevil mentor bemutatkozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa angol nevéről és eddigi munkásságáról is vallott az X-Faktor új mentora, Little G Weevil.

Ahogy a Life.hu is megírta, az Amerikában élő elismert blueszenész, Szűcs Gábor váltja Geszti Pétert az X-Faktor következő szériájában.

„Váratlanul ért, de nyilvánvalóan örülök a felkérésnek. Izgalmas feladatnak tűnik, jó lehetőség a fiataloknak. Mivel a bluest képviselem, remélem, jót fog tenni a műfajnak a népszerűség. Mentoráltam már énekeseket, producerkedem és kisebb versenyeken is zsűriztem. Amikor szigorúbb leszek, azt azért történik majd, hogy segítsek" – szögezte le Gábor, aki a furcsa nevét is megmagyarázta.

„A Little G Weevil nevet még 2003-ban vettem fel. A little a magasságomra utal, a G a Gábor, weevil pedig egy kicsi bogár, ezt a nevet egy zenész barátom ragasztotta rám, mert mindig nyüzsögtem, ha a zenei munkákról volt szó. Mivel így ismernek mindenhol, ezért tartottam meg ezt a nevet" – magyarázta a leendő mentor a Reflektorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.