Rómáig utaztak egy világsztárért a Vastag testvérek

X-Faktor Vastag Csaba Jézus Krisztus Szupersztár világsztár találkozás Róma előadás RTL Klub Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és Tamás Rómába utazott, hogy a Jézus Krisztus szupersztár főszereplőjével, Ted Neeley-vel találkozhassanak.

Az énekesek nem sajnálták a fáradságot és Rómáig utaztak, hogy megnézhessék a Jézus Krisztus szupersztár című előadást az 1973-ban Oscar-díjra jelölt legendás film főszereplőjével, Ted Neeley-vel a címszerepben. A Vastag testvérek az RTL Klub Híradójában mesélték el élményeiket.

„Azt hittem, ez egy rövid találkozás lesz, de nem így történt, hanem egy hosszú beszélgetés lett belőle. Érdekes történeteket mesélt nekünk. Életem egyik legnagyobb találkozása volt" – lelkendezett Csaba, aki testvérével életében először járt Rómában.

Kifogott a gyári meló Gyúrós Józsinhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-kifogott-a-gyari-melo-gyuros-jozsin-aki-nem-birta-a-szalagmunkat.htmlGyúrós Józsi nem csak a VV6-ot adta fel, a gyári munka is kifogott rajta. A kondi-szoli-fehérjeturmix szentháromságán edződött fiú nincs hozzászokva a kemény melóhoz, igaz, eddig nem is nagyon dolgozott. Erről először a ValóVilág május 11-i döntőjén beszélt a Life.hu-nak és mi másnap közkinccsé tettük a remek információt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBemutatkozott az X-Faktor új mentorahttp://www.life.hu/bulvar/20140603-little-g-weevil-azaz-szucs-gabor-az-x-faktor-uj-mentora-bemutatkozott-az-rtl-klubon.htmlFurcsa angol nevéről és eddigi munkáságáról is vallott az X-Faktor új mentora, Little G Weevil.TV + Bulvár--Falra másztak a csajok Rippel Feritőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140602-rippel-feri-artistatol-falra-masztak-a-szepsegkiralynok-boulder-termbe-vittak-a-miss-international.htmlRendhagyó edzésprogramra vitték a Miss International Hungary szépségverseny-jelöltjeit, ahol a lányok szó szerint falra másztak edzőjüktől, Rippel Feritől.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.