Családjával megy a dzsungelbe Sebestyén Balázs

forgatás Celeb vagyok ments ki innen család dzsungel Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője családjával utazik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, hogy Vadon Janival közösen navigálja a dzsungelben helytállni próbáló sztárok mindennapjait.

Ahogy a Life.hu is megírta, az RTL Klub ősszel újra elindítja nagy sikerű celebkínzó műsorát, amelyben a sztárok csúszómászók és madárpókok között tengethetik a hétköznapjaikat. Most pedig az is biztos, hogy a bevált Sebestyén-Vadon párosra bízzák a celebek navigálását a dzsungelben. Balázs pedig úgy döntött, családját is viszi magával – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

„Hat-hét hetes forgatásról van szó, hosszú idő lenne mindezt a család nélkül tölteni, úgyhogy ha nem is a teljes időszakra, de szeretném, ha legalább a felére el tudnának kísérni" – mondta a lapnak Balázs, aki azt is elárulta, kisfiukat, Benit a kezdetektől fogva próbálják úgy nevelni, hogy nyitott legyen a világra.

„Neki is jót tesz, ha megismer más környezetet is. Nagyon stramm kissrác, amióta megszületett, mindig visszük magunkkal mindenhová. Egyelőre még nem árultuk el neki, hogy ősszel nagyobb utazásra készülünk, csak izgatott lenne tőle, kérdezősködne" – tette hozzá a műsorvezető, akinek igen közel áll a szívéhez ez a műsor, ő maga is várja már a kezdést.

„Már 2008-ban is nagyon élveztem a forgatásokat, megvan annak a szépsége, amikor egy háromszáz fős nemzetközi stábbal készíthetünk élő adást a világ másik feléről. Persze megfeszített a menet, jelen vagyunk a táborban, ötletelünk. Terveim szerint Beni is ott lesz velem ezeken a helyeken, szeretnék neki megmutatni mindent. Mert túl sok szabad idő ilyenkor nincsen, de ha akad, azt a családdal töltöm majd" – tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.