Berki Krisztián őrjöngött

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
átverés őrjöngés aranytömb Pamela Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja teljesen kibukott, amikor megtudta, igazából mi történt a széfjével és a benne lévő aranytömbbel. Korábban azt hitte, betörtek hozzá. Hát nem.

Pamela alaposan megleckéztette Berki Krisztiánt. Aki lemaradt volna a sztoriról, röviden annyi történt, hogy az Édes Élet egyik epizódjában Berki arra ért haza, hogy a lakás a feje tetején áll, kislányának vásárolt aranytömbje pedig a széffel együtt eltűnt. Azt gondolta, betörtek hozzájuk.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Pamela azonban most beismerte neki, hogy ő rendezte az egészet. Szerette volna, ha Krisztián észreveszi, nem minden a pénzről szól. Szerinted hogyan reagált az átverésre Berki? Az alábbi videóban megnézheted:

Kirabolták, megzsarolták Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20140605-berki-krisztiant-az-edes-elet-szereplojet-kiraboltak-es-megzsaroltak.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, hatalmas felfordulásra érkezett haza a minap Berki Krisztián és Hódi Pamela. A kupit nyilván nem betörő, hanem az Édes Élet stábja csinálta, hiszen a show-nak forognia kell.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián 800 fős lagzit akarhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-800-fos-lagzit-akar-hogy-minel-tobb-penzt-kereshessen-az.htmlAz egykori Fradi-vezér kijelentette, sok pénzt szeretne keresni az esküvőjén. Biztos nagyon fáj neki, hogy a minap állítólag lenyúlták az aranytömbjét.TV + Bulvár--Ellopták Berki Krisztián aranytömbjéthttp://www.life.hu/bulvar/20140602-berki-krisztianhoz-betortek-elloptak-kislanya-natasa-zselyke-keresztelojere-vett-aranytombjet.htmlAz egykori Fradi-vezér kislánya keresztelőjére vette a pazar ajándékot, most azonban lába kélt. Az Édes Élet sztárjához ugyanis állítólag betörtek. A TV2 kamerája éppen ott volt, amikor Berki hazatért a kifosztott lakásba. Reméljük, a herevasaló nem tűnt el! :)TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.