Bódi Sylvi a magánéletéről beszélt

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
modell Bódy Sylvi családalapítás vallomás Sugarbird magánélet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell az RTL Klub kamerái előtt elárulta, nyitott szívvel várja a hódolókat, illetve a nagy Őt.

Ahogy a Life.hu is megírta, a csinos modell a napokban bejelentette, hogy elhagyja a Cukormadarak csapatát. Az utóbbi időben a modellkedés háttérbe szorult, inkább a nyelvtanulásra koncentrált. Legújabb tervei szerint pszichológus lesz, öt külföldi felsőoktatási intézménybe is beadta a jelentkezését, de az sem kizárt, hogy a tengerek hullámainak meglovagolása után a parton rátalál a szerelem.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Hogy van-e nagy Ő az életemben vagy nincs, az maradjon titok. Azt gondolom, hogy ha a szívem keres, akkor meg fogja találni azt, aki nekem való. Az én szívem nyitva van, majd meglátjuk, ki sétál be"– mesélte sejtelmesen Sylvi a Fókusz kameráinak. Hozzátette: úgy képzeli el az életét, hogy pár év múlva a tenger mellett szeretne családot alapítani.

Berki kiakadt Pamela szexi fotózásánhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-berki-krisztian-es-kedvese-pamela-a-tv2-edes-elet-cimu-musor-sztarjai-osszevesztek-a-lany-szexi.htmlAz Édes élet sztárjai Pamela pikáns fotózásán hajbakaptak. Berki a stáb előtt szokás szerint felbőszült pitbullként lihegett a megszeppent lány nyakában. TV + Bulvár--Újabb pletyka Schumacherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-michael-schumacher-forma-1-pilotarol-azt-pletykaljak-hogy-atszallitottak-egy-nemetorszagi-korhazba.htmlPár napja hírzárlatot rendeltek el a kómában fekvő Forma-1-es pilóta ügyében, most azonban az a hír reppent fel, hogy átszállították másik kórházba.TV + Bulvár--Újabb pletyka Schumacherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-michael-schumacher-forma-1-pilotarol-azt-pletykaljak-hogy-atszallitottak-egy-nemetorszagi-korhazba.htmlPár napja hírzárlatot rendeltek el a kómában fekvő Forma-1-es pilóta ügyében, most azonban az a hír reppent fel, hogy átszállították másik kórházba.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.