Éneklés helyett spirituális pályát választott volna Erdőhegyi Brigitta

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Erdőhegyi Brigitta spiritualitás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki köszöntötte volna a születésnapján Gorbacsovot, és a Depeche Mode együttes tagjai kivel töltötték volna budapesti estéjüket, ha Erdőhegyi Brigitta nem az éneklést választotta volna?

A világ és az ember létezésével és működésével foglalkozna a törékeny Brigitta, ha nem az énekesi pályát választotta volna.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Amióta megszülettem, kicsit másként látom a világot, mint a többiek. Jól éreztem magam, azt hittem, mindenki ugyanígy gondolkozik, aztán ahogy cseperedtem, feltűnt, hogy sok mindennel egyedül vagyok. Ezt a látásmódot szokták manapság a spirituális jelzővel illetni. A világ ma abba az irányba megy, hogy ez már nem olyan furcsa. Ez a hobbim, tulajdonképpen az életem, és ehhez tökéletesen illeszkedik a zene" – árulta el Brigitta, aki szerint az alkotói munka mellékterméke, hogy állandóan mozgásban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.