Milliókat keres az Attraction

Forrás: MTI/Beliczay László -
Las Vegas milliók Szűcs Zoltán Attraction táncegyüttes Britain's Got Talentet Csillag születik brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.

A különleges produkció, a táncos árnyjáték nagy népszerűségnek örvend és az Attraction naptára megtelt fellépésekkel. Az együttes Las Vegasba költözött és egy-egy fellépésükért 2-3 milliót fizetnek a megrendelők – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

„A legmerészebb álmokat felülmúló csoda. Így lehet jellemezni az elmúlt egy évet. A szórakoztatóipari történelemkönyvekbe beírtuk magunkat, hiszen mi voltunk az első külföldi produkció, amely megnyerte a Britain's Got Talentet. A videóinkat több mint 200 millióan látták, és nincs is olyan része a világnak, ahová ne kaptunk volna meghívást" – mesélte izgatottan Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki örül, hogy sosem adta fel az álmait.

„Az egyik tánciskola hátsó szobájában gyakoroltunk. Oda volt bedobálva az összes sitt, le volt bombázva a fal, és volt egy üres, 25 négyzetméteres helyiség, ahova fel tudtuk építeni a mi kis bokszunkat. De ott az egértől kezdve a galambürülékig minden volt. Még a magyar Csillag Születikre is ott készültünk fel" – emlékezett a kezdetekre Szücsi.

„Néhány hete érkeztünk haza a szórakoztatóipar fellegvárából, bejártuk a helyszíneket, ahol tárt karokkal várnak minket. Most gőzerővel a Vegas-műsoron dolgozunk. Az eddigi legemlékezetesebb a pekingi előadásunk, amikor a kínai újév gálaműsorának sztárvendégeként léptünk fel és több mint egymilliárdan nézték a televízió közvetítésnek köszönhetően" – tette hozzá a csapat megálmodója és vezetője.

A lap megkeresett egy nemzetközi rendezvényszervezőt, aki elárulta, 2-3 millió forintnak megfelelő összeget kap egy-egy fellépésért most az Attraction, ami azt jelenti, az elmúlt évben több százezer dollár ütötte a csapat markát.

„Ez egy csomag, ami tartalmazza a szállást és az utazást is, valamint megegyezés alapján a csapat által elkészített nagyjából fél-1 órás műsor árát. 10-20 ezer dollárt fizet ezért a megrendelő a látványszínháznak, és a gázsiból a menedzser 20 százalékot kap" – árulta el a neve elhallgatását kérő rendezvényszervező.

Csobot Adél kalapban, Katy Perry kendőben szexizikhttp://www.life.hu/bulvar/20140609-csobot-adel-es-katy-perry-enekesno-pucer-vallu-fotoja-az-instagramon.htmlVégre, itt a nyár! Hogy ezt elhiggyük, arról nemcsak a hazai sztárok, hanem a külföldiek is gondoskodnak. Tele van a net nyaralós, bikinis, vízparton vagy napozás közben készült fotóval.TV + Bulvár--L.L. Junior kifizette a tartozásáthttp://www.life.hu/bulvar/20140606-l-l-junior-rapper-az-edes-elet-sztaja-kifizette-hatalmas-tartozasat-kezd-egyenesbe-kerulni.htmlJunior mindent bevetett annak érdekében, hogy megszabaduljon az adósságtól, ami a vállát nyomta.TV + Bulvár--Kutyaőrület a magyar sztároknálhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-sarka-kata-csezy-demcsak-zsuzsa-balint-antonia-is-kiskutyaval-boviti-csaladjat.htmlSarka Kata, Bálint Toncsi, Demcsák Zsuzsa és Csézy is beleszeretett egy-egy blökibe.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.