Újabb magyar hírességek mondtak nemet a dzsungelre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Eszményi Viktória elutasítás Vastag Csaba Heilig Gábor Celeb vagyok ments ki innen Havas Henrik Schobert Norbert Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal a Szombat Esti Lázban is parkettre lépő Eszményi Viktória-Heilig Gábor házaspár utasította el a szereplést a Celeb vagyok, ments ki innen! című celebkínzó műsorban. Előzőleg Havas Henrik, Vastag Csaba és Schobert Norbert így tett.

Dzsungelbe hívta volna az RTL Klub a Heilig–Eszményi házaspárt – írja a Bors, amely úgy tudja, a zenészek szakmai okok miatt mondtak nemet a többmilliós ajánlatra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Valóban behívott minket a csatorna egy megbeszélésre, ahol megkérdezték, hogy lenne-e kedvünk a dzsungelbe menni. De ez nem nekünk való történet. Mindketten úgy gondoljuk, hogy inkább olyan műsorokban szeretnénk szerepelni, ami a szakmánkhoz, a zenéhez van köze" – árulta el a lapnak Heilig Gábor, aki feleségével úgy mondott nemet a csatornának, hogy még a gázsira sem kérdeztek rá. Pedig a lap nem kis összegről, több millió forintról van szó.

Korábban szintén nemet mondott a műsorra Vastag Csaba és Schobert Norbi is. És nem kér a dzsungelből Havas Henrik sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.