Palvin Barbi vallomása: "Jó lenne már egy pasi!"

2014.06.16. 09:35

Vele egykorú barátaival mulatott a VIVA Comet-gálán a világhírű topmodellünk, Palvin Barbara, aki pár hete még Cannes-ban világsztárok társaságát élvezte. Bár a fiatal lány látszólag boldog és gondtalan, egy laza beszélgetés során elárulta, hogy a szíve néha szomorú, szerelemre vágyik.

Kedves és közvetlen, semmiféle sztárallűrrel nem rendelkezik Palvin Barbara, aki teljesen normálisan áll hozzá az élethez, pedig lazán élhetné a gazdagok és szépek luxusvilágát. A nyarat például itthon tölti, és az összes fesztiválon meg szeretne fordulni.

Jól éreztem magamat Cannes-ban, egyáltalán nem zavart, hogy világsztárok között mozogtam. Legtöbbjük átlagos, közvetlen ember, akikkel ugyanúgy bánok, mint mással. Nem ájultam el különösebben attól, hogy egy helyen partizunk, lehet, hogy ők kapták fel a fejüket, hogy hú, végre egy topmodellel állhatok egy vörös szőnyegen" – nevetett a fiatal lány, aki nem rivalizál a többi modellel.
„Nem a modell hibája, ha megkap egy munkát, a megrendelő választ. Én nem rivalizálok senkivel, úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját karrierje" – árulta el Barbi, aki magyar barátaival érkezett a buliba és főleg velük mulatott.
„Barátokkal érkeztem, jelenleg nincs senkim. Már lassan jól jönne egy barát! Magyar férfira gondoltam, bár itthon a férfiak nem mernek megszólítani. A külföldi pasik sokkal faragatlanabbak, nekik az az ismerkedés első lépése, hogy megdicsérik a cipőmet."

 

Palvin Barbaramodellférfi