Palvin Barbi vallomása: "Jó lenne már egy pasi!"

modell Palvin Barbara férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vele egykorú barátaival mulatott a VIVA Comet-gálán a világhírű topmodellünk, Palvin Barbara, aki pár hete még Cannes-ban világsztárok társaságát élvezte. Bár a fiatal lány látszólag boldog és gondtalan, egy laza beszélgetés során elárulta, hogy a szíve néha szomorú, szerelemre vágyik.

Kedves és közvetlen, semmiféle sztárallűrrel nem rendelkezik Palvin Barbara, aki teljesen normálisan áll hozzá az élethez, pedig lazán élhetné a gazdagok és szépek luxusvilágát. A nyarat például itthon tölti, és az összes fesztiválon meg szeretne fordulni.

/1406/Palvi2014613145450
Tolvai Reni robotnak öltözötthttp://www.life.hu/bulvar/20140612-tolvai-reni-robotnak-oltozott-a-viva-comet-galan.htmlTolvai Renitől már megszoktuk, hogy öltözékével sokkolja a VIVA Comet gála résztvevőit. Az énekesnő az idei VIVA Comet gálán ismét kitett magáért!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKállay- Saunders András nem nyert, de gipszet villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140612-kallay-saunders-andras-gipszet-villantott.htmlA Life.hu elsőként írta meg, hogy Kállay-Saunders András keze eltörött. Az énekes nem verte nagydobra sérülésének hírét, viszont a VIVA Comet gálán már nem csinált titkot belőle, nem is tudott.TV + Bulvár--Inkognitóban érkezett Szabó Zsófi a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-szabo-zsofi-es-baronits-gabor-egyutt-a-viva-comet-dijatado-galan.htmlSzabó Zsófi egy éve még merész, szinte mindent látni engedő csipke- és tüllruhában érkezett a VIVA Cometre. Idén úgy kellett rá vadászni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.