Tolvai Reni robotnak öltözött

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
öltözék Viva Comet 2014 ruha robot Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Renitől már megszoktuk, hogy öltözékével sokkolja a VIVA Comet gála résztvevőit. Az énekesnő az idei VIVA Comet gálán ismét kitett magáért!

Első látásra úgy tűnt, hogy Tolvai Reni szinte mozdulni sem tud a ruháját borító fémlemezektől. Megfogdostuk ruhája borítását és rájöttünk, nem is olyan vészes a helyzet. Ugyanis a fémnek látszó anyag papírból volt!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Kis Márk tervezte a ruhámat, őt pedig egy robot inspirálta. Már régóta meg akarta csinálni nekem ezt a különleges öltözéket, de sohasem volt jó alkalom rá. Most viszont eljött a nagy alkalom. Messziről úgy néz ki, mintha fémből lenne, pedig ez puha papír, és kényelmes viselet. Nem zavar, hogy mindenki engem bámul, amiért ezt vettem fel. A hajam csak a vállamig ér, így műhajjal egészítettük ki a sajátos copfokat. Márk állította, hogy ez együtt remekül fog kinézni. Remélem tetszik" – nevetett Reni, aki az amerikai turnéját augusztusra csúsztatta, ugyanis szinte már az egész nyara betelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.