Hajós András TV2 Farkas Zsolti diák Az ének iskolája Berki Artúr legjobb Szulák Andi Varga Vivien Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A végső döntőben 6 énekespalánta mérte össze énektudását és kápráztatta el a tanári kart. A Life.hu tippje bejött és bár nem az nyert, aki a legközelebb állt a szívünkhöz, így is elégedettek vagyunk.

A döntőben a diákok egy szóló dalt és a tavalyi évfolyam legjobbjaival egy-egy duettet énekeltek. A döntős hatos produkcióit már nem is elemeznénk, mert egytől egyig mindenki csillagos ötösre vizsgázott. Az viszont érdekes, ki miben fejlődött és az évfolyam legjobbja mivel tudott egy csöppet jobb lenni a többieknél.

Tóth Kiara félénk mosolygós lány volt az első hetekben, aki szomorúan mesélte, osztálytársai nem szeretik őt. A műsor alatt a kislány egyre jobban kinyílt és egyre többen kezdtek neki drukkolni az iskolából. Kiara a döntőre már szép számú kísérettel érkezett és olyan dögösen énekelt, amit Hajós András nem tudott szó nélkül hagyni. "Csalódott vagyok, mert hónapokkal ezelőtt jött egy mosolygós lány, szép dalokat énekel, majd a tanév végére gyilokgéppé változik. Bebizonyítottad, hogy van benned erő is" – mondta András.

A legnagyobb meglepetés számunkra Radics Jani volt. Rá az első adásokban egyáltalán nem figyeltünk fel. Majd hirtelen, amikor nagy lett a tét, a fiú olyan fejlődésnek indult, hogy az utolsó három produkciójától tátva maradt a szánk. Jani kinyílt, bátor lett és vagány. "Nálam megnyerted a versenyt" – lelkendezett Jani produkciója után Király Viktor.

Sztojka Vanessza mindig magasra tette a lécet és maximalista volt önmagával szemben. Egy felnőtt komolyságával állt a feladatokhoz. Tanárának, Szulák Andreának nem is a hangján kellett csiszolgatni, hanem igyekezett lazítani a kislány személyiségén, hiszen ő mégiscsak egy gyermek. Vanessza a hetek alatt sokkal lazább, mosolygósabb lett. „Árad belőled a hang, látom a hangjegyeket körülötted arany színben" – lelkendezett Szandi.

Kedvencünk, Mata Ricsi végső produkcióját már alig vártuk. A mélylelkű, őszinte kisfiú a hetek során egyre magabiztosabbá vált. A döntőben a kezdetekhez képest egy laza srácot láttunk, aki élvezi a színpadi létet. Őt bármikor örökbe fogadnánk, mert egy igazi szívet-lelket melengető kisembert láthattunk hétről hétre. „Csodálatos, Isten áldotta tehetség vagy!" - mondta Szandi. Nekünk meg egy picit lefittyent a szánk, hogy nem Ricsi nyert.

Varga Vivien az egyik legkiegyensúlyozottabb énekes volt az idei évfolyamban. A kislány profi vérmérséklettel állt minden produkciójával a színpadon. Vivi a tavalyi évfolyamelsővel, Farkas Zsoltival énekelt duettet, ami bármely színpadon megállta volna a helyét. „Nyugodt vagyok a jövő popzenéjének tekintetében, amikor ilyen fiatalokat látok. Bármerre is vezet az útjuk, jó szakemberek lesznek" – mondta Hajós András.

Berki Artúr őstehetség, ezt az első pillanatban láttuk mi is és a tanári kar is. Mindig azt hittük, ennél jobban már nem fog tudni teljesíteni és tudott. A műsor végére egy felnőtt, profi előadót láthattunk, akit joggal választott a tanári kar a 2014-es évfolyam legjobb diákjának.

Artúr könnyek között édesanyja karjaiba borulva ünnepelte, hogy ő lett a legjobb. Hiába, aki sosem hibázik, az felér a dobogó legfelső fokára. Gratulálunk a kifogástalan hangú és megjelenésű kis úriembernek!

Forrás: Tv2
Ők Az ének iskolája döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20140601-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-musoraban-kiderult-kik-jutottak-a-dontobe.htmlFinisbe ért a gyermek tehetséggondozó. Vasárnap az elődöntőben kiderült, ki az a nyolc énekespalánta, aki jövő héten megküzdhet a fődíjért. A Life.hu kedvence köztük van, elégedettek vagyunk.TV + Bulvár--Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--Sztárok gyermekeivel erősít Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-az-enek-iskolaja-gyermek-tehetseggondozo-musoraban-ismert-zeneszek-csemetei-is-feltunnek.htmlA TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.