Bikinitest-háború: Kim Kardashian vagy az anyja a dögösebb?

Kris Jenner fotó kim kardashian bikini bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves Kris Jenner folyamatosan késztetést érez arra, hogy lányát utánozza. Ha kell, bikinis fotókkal tapétázza ki az Instagramot.

Mindenki tudja, mi Kris Jenner következő lépése. Amit a lánya, Kim Kardashian csinál, azt néhány órával vagy nappal később ő is csinálja. A 33 éves, újdonsült sztárfeleség a minap megmutatta tökéletes alakját. Nem kellett 24 óra, már az édesanyja bikinis fotója is fent volt az interneten.

Ez Kim Kardashian teste Forrás: Facebook/Kim Kardashian

"Anya egyszerűen fantasztikus és nagyon vicces. De szó szerint lemásol mindent, amit én csinálok. Lefotóztam magamat bikiniben, erre ő is lefotózta magát bikiniben. Oké, értem, de légyszi, ne már!" - kommentálta Kim Kardashian az esetet, amely valójában a show része.

Ez Kris Jenner teste Forrás: Instagram / Kris Jenner

Anya vagy lánya a jobb?

Átlátszó topban fesztiválozott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20140614-kim-kardashian-kanye-west-koncertjen-atlatszo-poloban-bulizott.htmlNem is olyan rég még úgy volt, hogy Kim Kardashian most, hogy férjhez ment, visszafogja magát, most azonban megint merész fotót posztolt Instagramjára.Trend--Így élvezi a nászutat Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20140613-kim-kardashian-celebmami-bikinis-fotot-posztolt-mexikoi-naszutjarol.htmlAz ifjú feleség a csodálatos mexikói tengerparton tölti a mézesheteket férjével. A pazar helyszínről Facebook oldalán oszt meg felvételeket, amelyeket irigykedve nézünk.Intim--Érdekesre sikerült Kim Kardashianék esküvői fotójahttp://www.life.hu/intim/20140612-kim-kardashian-kanye-west-es-north-west-elso-csaladi-fotoja-az-eskuvorol.htmlAz ifjú pár, Kanye West és Kim Kardashian mellett kislányuk, North is szerepel azon az esküvői felvételen, ami most került napvilágra.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.