Mellbedobással pózolt Alexa

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
Alexa fehérnemű WAMP szado-mazo szexi Éjjel-nappal Budapest RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest bevállalós szereplője, a szexi Alexa ismét megmutatta bájait.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alexa nemrég fürdőruhás képeken jelezte, hogy megérkezett a nyár. Most azonban még tovább ment és wamp fehérneműben, szado-mazó bőrkesztyűben hívta fel magára a figyelmet.

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest

„Elkészültek a képek a múlt heti fotózásról. Ez hogy tetszik?" – tette fel a költői kérdést a vagány lány.

Nem érdekli a rajongókat Nagy Feró és Deák Bill Gyulahttp://www.life.hu/bulvar/20140616-nagy-fero-es-deak-bill-gyula-zeneszek-fellepeset-lemondtak-erdektelenseg-miatt.htmlÉrdektelenség miatt lemondták a zsámbéki Rock-Blues Fesztivál a szervezők, amelyen mások mellett Deák Bill Gyula és Nagy Feró is fellépett volna.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huVéget ért Pirner Alma házasságahttp://www.life.hu/bulvar/20140612-pirner-alma-rudtancosno-hazassaga-9-ev-utan-veget-ert.htmlElvált férjétől a rúdtánc-világbajnok. A gyönyörű Alma nem bánkódik a múlt miatt, hiszen máris akadt egy új férfi az életében, aki rabul ejtette a szívét.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu35 év után váltak el Tóth Gabi és Tóth Vera szüleihttp://www.life.hu/bulvar/20140615-toth-gabi-es-toth-vera-enekesnok-szulei-35-ev-utan-elvaltak.htmlNehéz időszakon van túl a Tóth család. A két énekesnő, Gabi és Vera szülei 35 év után különváltak. Nemcsak a két felet, a lányokat is megviselték a történtek. Erről bővebben Gabi mesélt.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.