Viva Comet Viva Comet 2014 iWiW bezárás celeb sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan végleg bezár az iWiW, amiről mindenkinek vannak emlékei, de legalábbis tudja, miről van szó. A VIVA Cometen Tóth Gabi, Horváth Éva, Iszak Eszti, Zola és Cserpes Laura is visszaemlékeztek az első magyar közösségi oldalra. Berki Krisztián természetesen nem szorult rá az iWiW-re, ahogy Hujber Feri sem. Nekik más eszközeik vannak a csajozáshoz. A videóból kiderül, hogy mi. Azért Király Viktor reakciója se semmi.

Az iWiW-re 2014. június 30-áig lehet még belépni, nosztalgiázni és adatot menteni, ha majdan a VHS- és magnókazetták mellett ezt is meg szeretnénk őrizni az utókornak. Ha van egy iWiW-es sztorid, legyen az vicces, boldog vagy szomorú, akkor írd meg az emlekek@iwiw.hu címre!
A második lehetőségek portálja: szívszorító iWiW-történetekhttp://www.life.hu/intim/20140612-iwiw-szerelmek-eselyek-lehetosegek-hazassagok-boldogsag-a-portal-segitsegevel.htmlA nagy bukta! Így mentette meg az életemet az iWiW című cikkünkben Lilla történetét mutattuk be, aki egy "hasznos" szakítást és az újrakezdés lehetőségét kapta a közösségi oldaltól. Azóta további levelek is érkeztek olvasóinktól, melyek egytől egyig szívszorítóak és gyönyörűek. A közös bennük az, hogy mindegyik az iWiW közreműködésével jöhetett létre.IntimOrigoMajka: "Ha jó leszek, akkor elvisznek az iWiW-re"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140610-majka-nagy-adri-hujber-feri-emlekei-az-iwiw-magyar-kozossegi-oldalrol.htmlIsmerkedtek, cseteltek, újra egymásra találtak a régen látott ismerősökkel, rajongót gyűjtöttek, na, meg persze csajoztak is. Majkának (aki amúgy loveboxos volt) valaki egyszer megígérte, ha jó lesz, akkor elviszi az iWiW-re. Azok a régi szép idők! A rapper mellett Nagy Adri énekesnő, Vásáry André énekes, a Jóban Rosszban sorozatból ismert Baronits Gábor, Müller Attila, Hujber Feri és a B the First frontembere, Pély Barna is nyilatkozott nekünk.Katz DávidOrigoKémkedés az ex után, pasizás titokban, flörtölés nyíltan - Erre használtuk az iWiW-ethttp://www.life.hu/news/20140605-az-iwiw-kozossegi-oldalt-pasizasra-kemkedesre-flortolesre-hasznalta-szerkesztosegunk.htmlAz iWiW bezárása előtt nem sokkal először a ti emlékeitek között szemezgettünk, most pedig szerkesztőségünk néhány érdekes, vicces vagy épp cuki történetét osztjuk meg. Szóval erre (is) használtuk mi az iWiW-et.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.