Mit keres egy ruhás majom Horváth Éva ölében?

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
műsorvezető Horváth Éva majom vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva modell-műsorvezető egy majommal az ölében feszít egy fotón. Kicsit ijesztő, nagyon vicces!

Horváth Éva Facebook oldalán a rajongók nem igazán tudták hová tenni a legfrissebb fotót, amelyen egy felöltöztetett majommal pózol együtt. A fotó alá ezt írta: „Judy nézése azért nem semmi, lehet, nem tetszik neki a mai ruhája." Nos, íme, a remekmű:

Forrás: Facebook/Horváth Éva

Voltak, akik szerint szép felvételt látunk, mások kiakadtak, hogy miért kell egy majomból bohócot csinálni, sőt, egy dühös kommentelő azt írta, ez egyenesen állatkínzás. Mindenki döntsön saját belátása szerint.

Szerinted miért ül a majom Éva ölében?

Bódi Sylvi bejelentkezett az álomnyaralásbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140619-bodi-sylvi-modell-bali-szigetere-utazott-szorfozni.htmlSylvi éppen Bali csodálatos szigetén tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében, amellyel újra megtalálták a közös hangot. TV + Bulvár--VV Dorkával hozták össze Istenes Bencéthttp://www.life.hu/bulvar/20140619-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-osszehoztak-vv-dorkaval-a-valovilag6-jatekosaval.htmlBár az érintettek mindent tagadnak, folyosói pletykák szerint a ValóVilág6 döntője után Dorka rányomult Bencére.TV + BulvárRTLKLUBKiszel Tünde gigadekoltázst villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140619-kiszel-tunde-a-budaorsi-bobpalyan-mutatta-meg-hatalmas-melleit.htmlÚgy tűnik, Kiszel Tündét egyáltalán nem zavarja, ha a férfiak a Facebook-oldalán tesznek neki ajánlatokat. Sőt, lehet, hogy éppen ez a cél... TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.