A hét botránya - Schobert Norbi felkavarta az állóvizet

Bajor Imre Kiszel Tünde Gáspár Győző Michael Schumacher Schobert Norbi Bulvárkoktél Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitört a nyár és vele együtt beköszöntött az uborkaszezon. A celebek is - a tévéműsorokban való szereplés helyett - ha tehetik nyaralni mennek vagy gyerekeikkel töltik a vakáció idejét.

Szerencsére azonban a szelfiláz őket is megfertőzte, így a közösségi oldalakra felrakott képekből bőven mazsolázhatunk.
A héten együtt örültünk a Forma-1-es pilóta állapotának jobbra fordulásának és megvitattuk Schobert Norbi nagy port kavaró posztját is.

Az elmúlt hét - az egész világot lázban tartó - híre Schumacherről szólt. A pilóta menedzsere jelentette be, hogy a világbajnok felébredt a kómából és a legnagyobb diszkréció mellett a grenoble-i klinikáról a svájci lausanne-i egyetemi kórházba szállították, ahol 46 ember felel a gyógyulásáért.

Forrás: AFP/Jean-Loup Gautreau

Jó híreket kaptunk Bajor Imréről is. Lapinformációk szerint a színész Ihos József A csáti falugyűlés kabaréjában tér vissza telefonos bejelentezéssel, a Heti hetes rendezője Ónodi György pedig arról beszélt, Bajor akár már ősztől visszaülhet a műsorba. Időközben azonban kiderült, a színész - bár jobb a kedélye és a daganata is kisebb lett - immunrendszere nagyon gyenge és kórházi kezelésre szorulna.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Dekoltázsvillantásokból sem volt hiány az elmúlt napokban sem. Amíg Kiszel Tünde mellei a budaörsi bobpályán szabadultak el, addig az Éjjel-Nappal Budapest bevállalós szereplője, Alexa wamp fehérneműben, szado-mazó bőrkesztyűben hívta fel magára a figyelmet.

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest

Hogy is telhetne el hét Gáspár Győző nélkül. Az Édes élet szereplője ezen a héten költekezésével került a középpontba. A showman aranykoronával lepte meg - a közeljövőnben férjhez menő - keresztlányát, gyermeke, Evelyn pedig egy kocsit kapott a pénzes papától az érettségire. A hab a tortán, hogy időközben a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a celebre, ugyanis az a lízingelt Mercijével átlépte az országhatárt.

Forrás: RTLKLUB

Elvált férjétől a rúdtánc-világbajnok Pirner Alma. A szépség azt állítja, nem bánkódik a múlt miatt, hiszen máris akadt egy új férfi az életében, aki rabul ejtette a szívét. Almáékhoz hasonlóan kudarcba fulladt Szávay Ági és DJ. Domimique házassága is. Ők azt állítják, hogy barátok maradtak, sőt különböző projekteken is együtt dolgoznak, ráadásul nem egy harmadik személy miatt szakítottak.

Forrás: Red Lemon Media

A hét botránya kétségkívül Schobert Norbi nevéhez köthető. A fitneszguru egy Facebook-posztban vetette fel, hogy vajon hasznosak-e a plus size szépségversenyek, a kommentelők pedig nyilván azonnal szétszedték az életmód-tanácsadót. Hogy mit is akart pontosan mondani a bejegyzésével Norbi, azt már soha nem tudjuk meg, később ugyanis árnyalta/árnyaltabban fogalmazta meg véleményét.

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu

Körözést adott ki Győzikére a rendőrséghttp://www.life.hu/bulvar/20140620-korozte-a-rendorseg-gaspar-gyozot-aki-berelt-autojaval-atlepte-az-orszaghatart.htmlNagy bajba kerülhetett volna figyelmetlensége miatt Gáspár Győző. Bea asszony figyelmeztette, hogy körözik és jöjjön haza.TV + BulvárRTLKLUBKiszel Tünde gigadekoltázst villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20140619-kiszel-tunde-a-budaorsi-bobpalyan-mutatta-meg-hatalmas-melleit.htmlÚgy tűnik, Kiszel Tündét egyáltalán nem zavarja, ha a férfiak a Facebook-oldalán tesznek neki ajánlatokat. Sőt, lehet, hogy éppen ez a cél... TV + BulvárOrigoBörtönszelfit készített Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140618-szabo-zsofi-szerepe-szerint-a-joban-rosszban-sorozatban-bortonben-van.htmlAhogy a forgatókönyvírók előre ígérték, egyre brutálisabb jelenetekben szerepel a Jóban Rosszban sorozatban Szabó Zsófi. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.