Pazar legénybúcsút tartott Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
esküvő Pamela hölgy legénybúcsú pazar Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc hölggyel lepték meg Berki Krisztiánt barátai, aki egy medencés partin ünnepelte legénysége utolsó napjait.

Fergeteges legénybúcsút szerveztek barátai Berki Krisztiánnak: DJ Junior, testvére, Norbi és Dynamic egy medencés csodapalota udvarán ünnepelte meg, hogy Berki augusztusban oltár elé vezeti Hódi Pamelát. A partiról számos kép felkerült a világhálóra, így hamar kiderült, bikinis cicababákban sem volt hiány. Egyikük Berkiről az alábbi kommentet írta a képük alá: „Engem Berki végig oltogatott, botrány lesz, már előre félek!" – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Hogy a bulin történtek nem maradtak titokban, arról elsősorban Dynamic tehet. A rapper elmondta, hogy többször könyörgött már Krisztiánnak, gondolja át, valóban akarja-e az esküvőt.

„Tudom, miről beszélek. Egyrészt én már kétszer voltam nős, másrészt ismerem Krisztiánt. Állandóan flörtöl, ismerkedik. A legénybúcsún is ezt tette a lányokkal, sőt, párszor el is tűnt a szemünk elől. Megvádolni nem akarom, de egy biztos: el fognak válni Pamelával. Néha azt érzem, hogy csak az imázsa miatt játssza ezt az esküvősdit"" – magyarázta a szókimondó zenész.

Az egyik szemtanú a lapnak azt is elmondta: a kilenc lány egyike sem unatkozott.

„Természetesen ők is ingyen ehettek, ihattak, de Krisztián adott nekik feladatokat külön-külön is. Kettőnek folyamatosan őt kellett masszíroznia, kettő a DJ-pultban zenélt, kettőnek pedig végig arra kellett figyelnie, hogy Krisztián mit kér enni, inni. Három lány táncolgatott, pancsolt a medencében. Látszólag mindenki nagyon oldott hangulatban volt" – mesélte a neve elhallgatását kérő forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.