Gáspár Győző rendőrség körözés lízing Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajba kerülhetett volna figyelmetlensége miatt Gáspár Győző. Bea asszony figyelmeztette, hogy körözik és jöjjön haza.

Négy hete bérli a huszonegy millió forintot érő Mercedest Győzike, aki a szerződés aláírásakor átsiklott azon fontos információ felett, hogy a gépjárművet engedély nélkül tilos kivinni az országból. Így, amikor Győző át akarta lépni a határt, a kocsi GPS-e azonnal jelzett, a bérbeadó cég pedig lopástól tartott.

Forrás: RTLKLUB

– Két barátommal mentem egy forgatásra, most már belátom, hogy jeleznem kellett volna a cég felé, hiszen vastag betűkkel benne volt a szerződésben. Miután bekapcsoltam a telefonomat Bea asszony nagy nehezen elért, ő mondta, hogy nagy baj van. A cég körözést és elfogatóparancsot adott ki ellenem" – mondta el Győző a Blikknek.

A showman hozzátette, amikor megtudta, hogy baj van, természetesen azonnal visszafordult, így megúszta a felelősségrevonást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.