Feng Ya Ou Ferenc ByTheWay szexrandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A ByTheWay fiatal énekese sem akart hinni a szemének, amikor meglátta "saját" hirdetését. Feljelentést azonban nem tesz.

Az Asian Prince néven társat kereső fiúra a Bors olvasója bukkant rá, aki nem csupán a megszólalásig hasonlít Feng Ya Ou Ferencre, hanem egyenesen a zenész képét használja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Hozzám hasonló, jó fej, sportos srácokkal szeretnék ismerkedni" – írja Asian Prince a bemutatkozójában, s még azt is megosztja az adatlapját felkeresőkkel, hogy teste mindenhol csupasz, a pénisze pedig L-es méretű.

A napilap megkérdezte Ya Out, hogy miként vélekedik a témáról. "Hallottam már az adatlap létezéséről, de fogalmam sincs, mi folyik azon a társkeresőn, ugyanis nem érdekel. Nem ez az első eset, hogy azt hiszik, meleg vagyok, pedig nem vonzódom a másik nemhez. Engem a csinos lányok érdekelnek" – jelentette ki, és hozzátette, kapcsolata szerelmével már véget ért, de ettől még nem tért át a másik nemre.

Ya Ou úgy véli, bár tehetne feljelentést, semmi értelme nem lenne, így eltekint ettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.