Újabb részletek Harry herceg tivornyázásáról

Forrás: AFP -
elvesztés esküvő Esztergomi Bazilika Magyaroroszág ivás személyes tárgy részegség Szlovákia Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Harry herceg egy barátja esküvőjén vett részt az esztergomi bazilikában. A szertartás után egy szlovák községben mulatozott a brit királynő unokája, méghozzá elég önfeledten. Még a személyes holmijait is elhagyta – tudta meg a Blikk.

Forrás: AFP

„Boldog volt, amikor utánamentem, és átadtam neki a tárcáját és a telefonját. A kezemet is megrázta" – nyilatkozta a Mail On Sundaynek Csontó István, a Hotel Château Béla egyik pincére, aki miután a személyes tárgyakat az asztalon megtalálta, és azokat magához vette, személyazonosító okmányt keresett a minőségi brifkóban. Így pillantotta meg a Harry Windsor nevet az egyik arany hitelkártyán – írja a lap.

„Harry főleg Bloody Maryt ivott a barátaival. Tízesével rendelték, alig győztük csinálni, de rumos kólát is fogyasztott, meg vodkát" – fűzte hozzá a neve elhallgatását kérő pultos, aki azt is megerősítette, hogy reggel Harry elszundított a bárpultnál, de arra senki sem tudott választ adni, ki volt az a titokzatos, barna hajú szépség, akivel a herceg meglepően sok időt töltött.

Cigányzenére mulatott hazánkban Harryhttp://www.life.hu/news/20140612-harry-herceg-ciganyzenere-mulatott-a-magyarorszagon-levo-eskuvon.htmlA titokban Magyarországon és Szlovákiában járó hercegnek cigányzenészek húzták a talpalávalót a buliban.News--Titokban Magyarországon járt Harry herceg?http://www.life.hu/bulvar/20140611-harry-herceg-titokban-esztergomban-jart-a-hetvegen-egy-eskuvon-a-hirek-szerint.htmlA brit uralkodóház egyik legismertebb tagja a hírek szerint az esztergomi bazilikában bukkant fel egy háromnapos esküvőn. Nocsak!TV + Bulvár--Újra együtt Harry herceg és Cressida Bonashttp://www.life.hu/intim/20140518-ujra-egyutt-harry-herceg-es-cressida-bonas.htmlAlig több mint két hete azzal voltak tele a bulvárlapok, hogy Harry herceg és Cressida Bonas szakítottak. Nos, azt, hogy ezúttal végleg vége, kevesen hitték, és igazuk is lett. A Daily Mail információi szerint a pár újra a legnagyobb szerelemben van. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.