A magyar celebek is vébélázban égnek - nekünk elárulták, kinek szurkolnak

magyar focivébé Dukai Regina sztárok futball vb Marenec Fruzsina futball világbajnokság Molnár Andrea Dér Heni Gianni Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A Life.hu legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. 

Dér Heni rettentően elfoglalt és leszögezte, azért mert párja, Vincze Gábor focista, ő még nem nézi éjjel-nappal a meccseket. „Rengeteget dolgozom, ezért egy meccset sem láttam még végig. Vajdasági lány lévén, magyar csapat híján, a volt Jugoszláv köztársaságoknak szurkolok, Bosznia-Hercegovina és Horvátország az elsőszámú favoritom, ha pedig ők kiesnek, akkor Németország csapata mellett teszem le a voksom" – mondta Heni. (Bizony-bizony, a horvátok időközben kipottyantak, miután 3-1-re kikaptak a mexikói csapattól - a szerk.)

Heni már Tóth Gabival és Cserpes Laurával is focizott Forrás: RedLemon

Gianni reménykedik még az olasz bravúrban. „Természetesen az olaszoknak drukkolok. Miután nálunk lakik a pápa, mindig reménykedünk a győzelemben. Bevallom nagyon fárasztó minden nap meccset nézni, de amikor győz a csapat, az erőt ad. Szívesen nézem női társaságban a meccseket, de csak olyanokkal, akik értenek is a focihoz" – mosolygott az olasz étteremtulajdonos.

Forrás: facebook/Gianni Annoni

Dukai Regina párjára hallgat, amikor kedvenc focicsapatot választ. „Hollandiának drukkolok, mert a párom is neki drukkol és bízom az ő véleményében. Általában barátokkal nézzük a meccseket, mivel éppen nyaralni indulunk a pihenés alatt kettesben drukkolunk majd a kedvencünknek" – mondta Regi, akitől megkérdeztük, tudja-e hogy párja, Feczesin Róbert focista miért a hollandoknak drukkol? Regina erre odaszegezte a kérdést mellette ülő kedvesének, aki frappáns választ adott: „Mert ők játsszák a legszebb focit."

Forrás: Bálint Enikő

Berki Krisztián az esélyteleneknek drukkol. „Az olaszoknak és az angoloknak drukkolok, bár sok esélyt nem látok a győzelmükre. (Az angolok már biztos kiesők - a szerk.) Szeretem Olaszországot és a futball stílusukat. Az angoloknak meg azért drukkolok, mert ők találták ki a focit és rég nem értek el komoly eredményt. Rengeteget dolgozom, ezért nem nagyon tudom nézni a meccseket, ami nagy szívfájdalmam. Szombat este azonban a főnökömmel beültünk egy fröccsteraszra és munka közben néztük a meccset" – mondta Krisztián.

Forrás: facebook/Berki Krisztián

Marenec Fruzsi és Molnár Andi, a SportKlub műsorvezetői egyértelműen követik az eseményeket. „Alapvetően nem női szemmel nézem a mérkőzéseket, de az tény, hogy érzelmi alapon szurkolok, fontos, hogy ismerjem a játékosok személyiségét. A nagy közönség kedvenc Cristiano Ronaldónál sokkal jobban kedvelem például a holland Van Persie visszafogott stílusát" – mondta Marenec Fruzsi, aki azt is elárulta, hogy az angol csapatnak szurkolt.

Forrás:redlemon

Molnár Andi egykori versenytáncosnak gyerekkora óta az olaszok a kedvencei, ám mivel párja görög, így a kék fehéreknek is teljes szívéből szorított. (Már a görögök is otthonról nézik a vébét - a szerk.) „Ezt követeli meg a családi béke is, de természetesen valamennyire már én is a sajátoménak vallom a görög csapatot. Azt pedig el kell fogadni, hogy ebben az időszakban egy hónapra a nők elveszíthetik a pasikat" – jelentette ki Andi.

Neymar, a brazil csapat hősehttp://www.life.hu/news/20140624-neymar-a-brazil-valogatott-jatekosa-a-hetfoi-focivebe-hose-odavagyunk-szexi-testeert.htmlNeymar vezérletével Brazília hétfőn 4-1-re legyőzte Kamerunt, és ezzel megnyerte az A csoportot a focivébén. Gólörömében szerencsére megfeledkezett magáról és megmutatta szexi idomait.News--Cuki mém terjed az interneten a brazil focistákrólhttp://www.life.hu/news/20140623-david-luiz-es-thiago-silva-brazil-focistak-cuki-gyermekkori-kepen-egyutt-mar-akkor-is-baratok-voltak.htmlMegtalálták David Luiz és Thiago Silva aranyos kis hasonmásait. Így festene a két focista miniben!News--Cristiano Ronaldo: Nincs Messi-rögeszmémhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20110126-cristiano-ronaldo-nincs-messirogeszmem.htmlBár Cristiano Ronaldo lemaradt a legrangosabb díjakról a szezonban, a Real Madrid portugál sztárja szerint nincs Messi-rögeszméje, nem rivalizál az argentin aranylabdással. Ő pusztán a legjobb labdarúgó akar lenni.Focivilág

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.