Dukai Regina szexi bikinis fotót posztolt

Forrás: facebook/Dukai Regina -
luxus Dukai Regina Feczesin Róbert Belek bikini nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell párjával, a focista Feczesin Róberttel végre kettesben tölthet pár napot és hol máshol tennék ezt, mint egy gyönyörű helyen.

Regi és párja Belekbe, Törökországba utaztak, ahol ötcsillagos szállodában élvezik a luxust. Az időjárás nagyszerű, Regina pedig gyönyörű.

Forrás: facebook/Dukai Regina

„Megérkeztünk, odáig és vissza vagyunk!" – írta közösségi oldalán Regina.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi is rendszeresen bejelentkezik álomnyaralásáról közösségi oldalán.

És Sarka Kata is nosztalgiázott (és megmutatta dús kebleit) egy nyaralós képpel a minap.

Kolostorba vonul VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vv-gigi-jogaoktato-mesterkepzesre-megy-osztol-elotte-medital-a-himalajanal.htmlAkik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBorzalmas! Öt órán át vártak a mentőre Bódy Magdiékhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-body-magdi-enekesno-ot-oran-at-varta-a-mentoket-beteg-edesanyjahoz.htmlAz énekesnő idős édesanyja rohamot kapott, az ügyeletes orvos által kihívott mentőautó azonban órákig nem érkezett meg.TV + Bulvár--A hét botránya - Schobert Norbi felkavarta az állóvizethttp://www.life.hu/bulvar/20140620-a-life-hu-bulvarkokteljaban-schumacher-bajor-imre-gyozike-kiszel-tunde-schobert-norbi.htmlKitört a nyár és vele együtt beköszöntött az uborkaszezon. A celebek is - a tévéműsorokban való szereplés helyett - ha tehetik nyaralni mennek vagy gyerekeikkel töltik a vakáció idejét.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.