Összeköltözött szerelmével Gájer Bálint

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
összeköltözés szerelem Ötvös Brigitta Gájer Bálint The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice énekese, Gájer Bálint és szépségkirálynő kedvese, Ötvös Brigitta, a Miss International Hungary 2013 cím tulajdonosa december óta nemcsak egy párt alkotnak, hanem együtt is élnek. A szerelmesek még szépítgetik közös otthonukat, de már most érzik, jó döntést hoztak.

A pár szívesen mesélt a Life.hu-nak kapcsolatukról és közös életükről. Most ünneplik a féléves évfordulóját, és nem bánták meg, hogy az összeköltözés mellett döntöttek. Nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, és a közös élettel járó feladatokat is könnyen oldják meg együtt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Januárban költöztünk össze, én költöztem Bálinthoz, akinek már be volt rendezve a lakása. Egy kicsit legénylakás hangulata volt, az otthonosság még mindig hiányzik egy picit, de folyamatosan szépítgetjük, vettünk már néhány közös dolgot. Most szereztem be egy ruhásszekrényt, mert már nem fértünk el. A tusfürdőn nem osztozunk, és a fogkefén sem. Van saját takarónk, de természetesen azt megosztjuk egymással is, amikor összebújunk. Amikor nem alszunk együtt, akkor ezek a tárgyak picit helyettesítik nekünk a másikat, van mit átkarolni. Szeretek főzni Bálintnak, és szerinte jól is csinálom, úgyhogy ezzel sincs gond. Nem gondoltuk, hogy az együttélés ennyire be fog válni. Nagyon boldogok vagyunk együtt. Sokszor van az, hogy ha valamelyikünk nincs otthon, egy kis idő múlva érezzük a hiányát, hogy már jöhetne a másik haza" - mesélte Bálint és Brigi, akik nem terveznek hosszas nyaralást.

„Most voltunk egy rövid kiruccanáson, és egy kicsit wellnesseztünk. Nyáron mindkettőnkre sok feladat vár, de mindig szakítunk időt egymásra és a pihenésre."

Ők pályáznak a Magyarország legszebb lánya címrehttp://www.life.hu/bulvar/20140623-miss-world-hungary-2014-magyarorszag-legszebb-lanyainak-listaja.htmlJúlius végén az M1-en látványos gálaműsor keretein belül választják meg azt a szerencsés lányt, aki a Magyarország egyik legszebbjének járó koronát viselheti egy évig, és képviselheti majd hazánkat a Miss World 2014 szépségversenyen. A hétvégén lezajlottak az elő- és középdöntők, és újra bebizonyosodott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon.TV + BulvárOrigoVastag Tomi irtózik a külföldi nyaralástólhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-vastag-tomi-enekes-utal-kulfoldon-nyaralni-a-balatonpartot-szereti.htmlAz énekes nyaralása leginkább arról szól, hogy hazamegy a szüleihez Veszprémbe, ahol a régi osztálytársai alig várják, hogy együtt bulizzanak a sztárrá vált haverral. Külföldre a világért nem menne.TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoA magyar celebek is vébélázban égnek - nekünk elárulták, kinek szurkolnak http://www.life.hu/bulvar/20140624-a-magyar-sztarok-is-kovetik-a-futball-vilagbajnoksagot-megkerdeztuk-berki-krisztiant-der-henit.htmlMegkérdeztük a sztárokat, ők melyik csapat mellett tették le a voksukat. A Life.hu legnagyobb meglepetésére a hölgyek is képben voltak, Berki Krisztián pedig ezúttal az esélytelenek mellé állt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.