valóvilág vétel VV Cristofel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányairól és zűrős kapcsolatairól híres kubai macsó újabb megdöbbentő kijelentéssel sokkol.

Cristofel, aki ellen már volt barátnői is összefogtak, közösségi oldalára írta ki, milyen gyereket venne magának.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

"Sziasztok, egy kisgyerekre lenne szükségem, méretek 90-110 cm legyen, ne sírjon, kakiljon be, szobatisztaság előny, megvenném! De bérelném is! Vagy adok érte egy Samsung Galaxy S3-at, köszönöm előre" – írta Cristofel.

A Hír24 felhívta Cristofelt, kíváncsiak voltak, miért poénkodik ilyesmivel. Kiderült azonban, hogy ő ezt teljesen komolyan gondolja.

"Ez nem vicc, tényleg vennék egy gyereket. Gondoltam, hogy a neten sanszosabban tudok szerezni, ezért írtam ki az oldalamra. Hogy mire lenne jó? Abban bízom, hogy talán megkomolyítana és a koncentrációs képességemet is erősítené" - vágta rá a legnyugodtabban a volt valóvilág-os, akinek, mint tudjuk, néha eljár a keze.

Mi lett Kásás Tamással? Elérhetetlen!http://www.life.hu/bulvar/20140624-kasas-tamas-ettermevel-mi-lesz.htmlHiába szerettük volna megkérdezni Kásás Tamást, hogy az olasz szakácsok távozása után mi lesz az olasz éttermével, az egykori élsportoló kedd estig elérhetetlennek bizonyult.TV + Bulvár--Kolostorba vonul VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vv-gigi-jogaoktato-mesterkepzesre-megy-osztol-elotte-medital-a-himalajanal.htmlAkik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.TV + BulvárÚjabb részletek Harry herceg tivornyázásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-harry-herceg-a-magyarorszagi-es-szlovakiai-latogatasan-sokat-ivott-szemelyes-targyait-is-elhagyta.htmlHarry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.