Karda Bea tandemugrás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig fiatalosan öltöző és élő énekesnő, Karda Bea nem mindennapi születésnapi ajándékot kívánt magának, bár még nem tudja, ki fogja teljesíteni.

Az énekesnő embert próbáló időszakon van túl. Pár évvel ezelőtt meg kellett küzdenie a mellrákkal, amiből mára teljesen felépült. Beát nagyon megviselték a történtek, és teljesen új oldaláról látja a dolgokat. Elmondása szerint az utóbbi években lelkileg megerősödött, és most érzi igazán elemében magát. Nem hajlandó lemondani az életről, és úgy érzi, még rengeteg új dolgot véghez kell vinnie.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az a legutolsó vágyam a nyárra, hogy szeptember 4-én, a hatvannegyedik születésnapomon, tandemugrást hajtsak végre, amitől bevallom, rettegek. De azt mondtam, hogy nincs az a kifogás, ami miatt elszalasztanám a repülést és a szárnyalás élvezetét. Már négy éve kitaláltam, azóta stresszelek az ötlettől. Hatvanéves koromban döntöttem el, hogy ideje szembenéznem a félelmeimmel. Ahogy mennek az évek, egyre jobban múlik el az az érzésem, hogy tartanom kell valamitől. Pedig annyi mindent túléltem már! Halálesetekből megmenekültem, autóbalesetekből sértetlenül kiszálltam, és a rákot is sikeresen túléltem. Régen egy kis nyuszi voltam, de az utóbbi években lelkileg abszolút megerősödtem. Nem érdekel a korom, ez engem nem tart vissza semmitől. Üzenem a hatvanon túliaknak, hogy nem szabad soha feladni. Mindig ki kell tűzni valami célt, mert egyszerűen lelkileg és testileg fontos, hogy mindig harmóniában legyünk önmagunkkal. Én most úgy érzem, hogy jelenleg tökéletes összhangban vagyok saját magammal. Ez nagy munka. Én egy begyökerezett, materiális, csőlátású ember voltam, de több éve azon dolgozom, hogy ezen változtassak. Nyaralok, élek, fellépésekre járok. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben, és ez boldoggá tesz. Az élet szép" – mesélte lekesen Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.