Benkő Dániel lantművész orvos beöntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvoshoz fordult Benkő Dániel. Az egykor meztelenkedő lantművészként elhíresült celeb ki tudja, miért, a tisztulásra vágyott. 

Beöntést akart Benkő Dániel. Megkapta. A híresség kicsit ódzkodott például az erőspaprika, a fokhagyma és a szeszesital out putjától, de a doki megnyugtatta, nem lesz gond.

"Egy jó beöntés mindenkinek jár" - summázta Benkő a történteket, mi pedig vele együtt örülünk.

Jézus és Mária szobrot csináltat Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140627-jezus-es-maria-szobrot-csinaltat-gyozike-maga-es-bea-asszony-mintajara.htmlSenki, de senki az ég világon nem veheti fel a versenyt Gáspár Győzővel. A tök hülyeséget komoly arccal felvezetni versenyben ő a tuti király. Alekosz, aki szintén nagy kedvencünk, sehol nincs ehhez képest.TV + BulvárOrigoVajna Tímea nem képes leállnihttp://www.life.hu/bulvar/20140627-vajna-timea-porsceval-pozol-a-facebookjan.htmlÉppen tegnap írtunk arról, hogy egy, a Vajnáékhoz közel álló forrás szerint Andy nem nézi jó szemmel, hogy fiatal felesége luxuséletüket hirdeti úton-útfélen. Ezért történhetett, hogy Timi szolidabbra cserélte a Facebook-profilját. Az önmegtartóztatás nem volt hosszú életű. TV + BulvárOrigoIstenes Bence megmutatta új tetkójáthttp://www.life.hu/bulvar/20140626-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-megmutatta-uj-tetovalasat.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence évek óta "gyűjti" a tetoválásokat, a jobb karján szinte már nincs is üres felület. A legújabb alkotást most az RTL Klub Fókuszában mutatta meg. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.