BulvárRAP Hegyi Rolival: "Sarka Kata nem tudja nem kitenni a cicit"

Sarka Kata B the First Hegyi Roli szjger.hu ebola bulvárrap kaukázusi medvetalp bulvár Hajdú Péter Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra és nem kíméli a celebeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami csak a héten történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás!

Ha úgy érzed, nem tudtál meg mindent Varga Viktor és Cinthyia Dictator szakításáról, akkor kattints ide. Szeretnéd megnézni magadnak Sarka Katát? Itt megtalálod az ominózus fotót, amelyről Roli is rappelt. A celeblányok elkényeztették a rajongóikat a héten: hagyd ki a Barátok köztös Munkácsy Kata vetkőzését, Dukai Regina és Kapócs Zsóka bikinis fotóit sem.

Még mindig mindenki Suárez harapásáról beszél, pedig a foglenyomatnál szebb látványt is tudunk mutatni: a focivébé legszexisebb nőiért kattints ide!

A héten rémhírekből sem volt hiány: szó volt a kaukázusi medvetalpról, az eboláról és a Balaton vízminőségéről is. Roli azért erősen túlzott az utolsó mondatban, ne essen senki pánikba, de tény, hogy ugyan a hatóságok szerint a Balaton vize kiváló, az Origo.hu cikke után mégis újra mintát vesznek a tóból.

Ki az a Hegyi Roli?

Hegyi Roli az szjger.hu egyik állandó szerzője, RAPüzi rovatában olvasói leveleket rappel el. Már 14 éves korában saját rádióműsort vezetett. Tavaly jelent meg az első profi videoklipje, amelyek 2014 márciusában követett a második. Roli zsűritagja volt a Pély Barna nevével fémjelzett B the First tehetségkutatónak is, amelyben az ország legjobb sulizenekarait kereste az szjger.hu.
"Iza, a nagy hírnév a múltadat is feltárja" - Bulvárkoktél Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140601-rap-bulvar-hirek-hegyi-rolival-a-b-the-first-online-tehetsegkutato-zsuritagjaval.htmlJúnius 3-án lesz Magyarország első online tehetségkutatójának döntője a Pesti Magyar Színházban. Hegyi Roli az egyik zsűritag, akit az szjger.hu olvasói már jól ismernek. Most a Life.hu-n mutatja meg, hogy mindenből készülhet rapdal. Ha kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu bulvárkoktélja - rappesítve.TV + Bulvár--"VV Aurelio alatt süllyed a hajó" - Bulvárkoktél Hegyi Rolivalhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-a-life-hu-bulvarkoktelja-hegyi-rolival-a-b-the-first-tehetsegkutato-zsuritagjaval.htmlHa kíváncsi vagy, mi történt a héten a celebvilágban, de nincs időd olvasgatni, akkor neked készült a Life.hu rendhagyó bulvárkoktélja Hegyi Rolival. A B the First online tehetségkutató zsűritagja (itt ismerheted meg) a legfontosabb híreket 43 másodpercbe sűrítette.TV + BulvárOrigoA B the First tehetségkutató legjobb pillanataihttp://www.life.hu/bulvar/20140611-az-szjger-es-a-b-the-first-tehetsegkutato-legjobb-pillanatai-videon.htmlJúnius 3-án élőben közvetítettük az első magyarországi online tehetségkutató versenyt, a B the First döntőjét. Kiderült, Magyarország legjobb sulizenekara a Dodgem! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.