Titkos esküvő: magyar focistához ment férjhez a világhírű szaxofonosnő

esküvő szaxofon Szénási Béla focista Candy Dulfer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos, szőke zenész, Candy Dulfer nem először járt hazánkban, az első fellépése 1997 júniusában a Budai Parkszínpadon volt, legutóbb pedig 2009-ben a VeszprémFesten játszott, hatalmas sikerrel.Június 26-án ismét hazánkba érkezett, de már nem csak azért, hogy az A38 hajón koncertet adjon. Szombaton kimondta a boldogító igent Szénási Béla focistának.

Szombaton, egy monoszlói birtokon volt az esküvő, amely remekül sikerült. Körülbelül száz fő ünnepelt, nemzetközi társaság jött össze.

Forrás:Instagram Candy Dulfer

"Candy zenekara is jelen volt, egyórás örömkoncertet adtak a medence partján. A családból a gyerekek is zenéltek, sőt az örömapa, a szintén szaxofonos Hans Dulfer is beszállt a buliba. Candy az esküvő alkalmából írt egy dalt a párjának, ezt először itt hallottuk. Kötetlen, laza esküvő volt, inkább hasonlított egy kerti grillpartihoz, ahol rákot, tonhalat, húsokat, túrógombócot, kürtős kalácsot is felszolgáltunk, igazi nemzetközi konyhát kóstolhattak végig a vendégek. A magyarok csak tanulhatnának ebből a laza eleganciából. Büfé volt, nem volt ültetés, mindenki járkált és jól érezte magát. Cigányzenészek húzták a vacsora alatt, utána pedig egy külföldről érkezett sztár-dj zenélt. A család a vasárnapot is itt töltötte, hétfőn indultak haza. Az ifjú pár és a közeli rokonok aludtak nálunk, a többiek Tihanyban szálltak meg" - tudtuk meg a Liszkay-birtok marketingmenedzserétől, Sarrang Andreától, aki azt is elárulta, milyen különös módon találtak rá a hollandok az esküvő helyszínére.

Forrás: Instagram Candy Dulfer

„A tulajdonos, Liszkay úr Hollandiába disszidált, ahol 23 évet élt, innen a holland kötődés. Amszterdamban ugyanahhoz a fodrászhoz jár Candy és Liszkay úr, akinek a menye adott egy szórólapot Candynek, majd elkezdtek beszélgetni. Hét hónapja csörgött a telefon, és amikor Candy bemutatkozott, azt hittem, hogy csak névhasonlóság esete áll fenn, de kiderült, hogy nem. Az volt az egyik cél, hogy minél távolabb legyen a lakodalom Budapesttől és a paparazzóktól, még titoktartási kötelezettséget is kértek, úgyhogy csak ennyit árulhatok el."

Forrás: Candy instagram
Koncertjén mutatta meg Beyoncé sosem látott esküvői videójáthttp://www.life.hu/intim/20140626-beyonce-es-jay-z-eskuvoi-video-reszletei-koncertturnen.htmlImmár 6 éve, hogy Beyoncé és Jay-Z teljes titokban oltár elé álltak. Ennek részleteit osztották meg koncertturnéjuk egyik állomásán – végre.Intim--Megőrült a vőlegény! Erről az esküvői videóról beszél a világhttp://www.life.hu/news/20140629-eskuvoi-videon-tancol-a-volegeny-beyonce-es-bruno-mars-szamokra.htmlVan egy videó, amely vírusként terjed a neten. Nem bocsátanánk meg magunknak, ha nem látnád! Nincs mese: megmutatjuk!NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönleges menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén Eros Ramazotti feleségehttp://www.life.hu/trend/20140623-eros-ramazotti-felesege-marica-pellegrinelli-a-par-kozos-szerelmes-dalat-viselte-eskuvoi-ruhajan.htmlMarica Pellegrinelli énekes férjével közös szerelmes számuk hangjegyeit viselte a Valentino tervezte haute couture ruháján. Odavagyunk a kotta-szoknyáért! :)TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.