Beteg orvost alakít Gazdag Tibor, a Jóban Rosszban színésze

Forrás:Gazdag Tibor/Facebook -
Jóban Rosszban TV2 sorozat színész Gazdag Tibor szívinfarktus szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ágynak esett a Jóban Rosszban Pongrácz dokija. A karaktert megformáló Gazdag Tibor reméli, hogy vele ez nem fordul elő.

A kezdetektől a sorozatban szereplő Pongrácz Péter kis híján életét vesztette lányai miatt. Betty és Barbara börtönbe jutása okozta a szívinfarktusát. A főorvost játszó színésznek azonban szerencsére kutya baja.

Forrás:Gazdag Tibor/Facebook

"Szerencsére sosem éltem át hasonlót, de ahogy talán a legtöbben, tudom, milyen tüneteket kellett produkálnom. Mindig is figyeltem az egészségemre. A szerep kapcsán, ha lehet, jobban odafigyelek magamra és az apróbb jelekre" - mesélte Gazdag Tibor a Borsnak és hozzátette, rendszeresen jár szűrővizsgálatokra is.

"Teljes körű kardiológiai szűrésen vettem részt, amelyet rendkívül fontosnak tartok, minden évben elmegyek. A vérvétel központi fontosságú, hiszen egy átfogó képet ad az egészségügyi állapotunkról. Szerencsére teljesen megnyugodtam, mert mindent rendben találtak, az orvos szerint olyan szívem van, akár egy sportolónak" – számolt be a vizsgálatról a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.