Megnémultak a Király testvérek

Forrás: Facebook/Király Viktor -
Zamárdi Király Linda némaság koncert Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda és Király Viktor is megjelent Zamárdiban vasárnap este a nevükkel hirdetett koncert előtt, mégsem léptek színpadra, helyettük Biga szórakoztatta a közönséget. Mi történt?

Király Linda és Király Viktor is megjelent a strandon felállított színpad mellett a koncert előtt. Mindketten kedvesen fotózkodtak és pózoltak a rajongókkal, autogramot osztogattak, de ennyi. A hangjukat nem hallatták, helyettük Biga szórakoztatta a közönséget.

Forrás: Facebook/Király Viktor

"Annyira be van a két gyerek rekedve, hogy így nem tudnak énekelni, hangszálgyulladásuk van. Sorozatban mondják le a koncertjeiket, amíg meg nem gyógyulnak. Valószínűleg a repülőgépen fáztak meg a klímától, amikor New Yorkból jöttek vissza, mert ott még fergeteges koncertet tudtak adni. De nem akarták cserbenhagyni azt a sok rajongót, aki miattuk utazott el Zamárdiba, így eljöttek, hogy legalább találkozhassanak velük" - árulta el Király Tamás, a menedzserük és édesapjuk.

"Nagyon köszönjük, Zamárdi, hogy ilyen jó fejek voltatok. Legközelebb bepótoljuk! De biztos vagyok benne, hol jól éreztétek magatokat Bigával! Nagy köszönet neki, hogy be tudod segíteni!" - tette közzé a közösségi oldalán Viktor, aki június 12-én épp hogy csak átvette a legjobb férfi előadónak járó díjat a VIVA Cometen, máris kórházba kellett vonulnia. Hangszálcsomóval kezelték, és már előre elnézést kért a rajongóktól a lemondott koncertek miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.