Tóth Gabi szigorú mentorrá vált

Forrás: facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi frizura Fásy Mulató mentor X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, már javában zajlik az őszi X-Faktor válogatása. Van, azonban olyan jelentkező, aki nem tud beletörődni abba, hogy nem, juthatott tovább és ezt szóvá is teszi. 

Sass Barbarita, a Fásy Mulató rendszeres fellépője, a Bécsi Zeneakadémia ének tansza­kos hallgatója például már biztosan nem lesz ott az élő adásokban. Bár egyik mentornak sem nyerte el a tetszését különösebben, a leginkább Tóth Gabi kritikája fájt neki.

Forrás: facebook/Tóth Gabi

Bár ő szerződése értelmében nem nyilatkozhatott a válogatón történtekről, barátnője, a playmate Török Dóri a Blikknek elmesélte, hogy Gabi Barbarita hangjára csupán annyi figyelmet szentelt, hogy szerinte hamis, a többi kritika a kinézetét, nagyméretű mellét és haját firtatta, az érdekelte a legjobban, hogy műtincseket visel-e a jelentkező.

"Reggel nyolcra érkeztünk, és este hat körül került sorra Barbi, aki egy Tina Turner-számot énekelt. Még a vécében is gyakorolt, ahol mindenki hallotta, és mondták, hogy neki aztán nem kell aggódni, annyira jó. A zsűri szerint azonban nem volt az. Különösen Tóth Gabi szemét szúrta a barátnőm, arról faggatta, hogy mű-e a melle meg a haja, kritizálta, hogy túl feltűnően néz ki, pedig csak egy póló és egy farmersort volt rajta" – háborgott a playmate a napilapnak, és hozzátette, fura, hogy pont Gabi az - aki maga is szilikonmellet csináltatott, és nemegyszer viselt póthajat - fennakad az ilyen külsőségeken.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.