Szépségkirálynővel randizgat Baronits Gábor

Forrás: Origo -
randi Ungár Anikó Baronits Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint újra randizgat Baronits Gábor, aki korábban elárulta, hogy a magas lányokra bukik.

A 25 éves sztárt nem is akárkivel hozták hírbe, hanem Gombos Alizzal, aki korábban indult a TV2 Szépségkirálynő című műsorában - írja a Blikk.

Forrás: Origo

A pletykák szerint a fiatalok egy ideje találkozgatnak már, együtt buliznak, és állítólag Gábor is azért virult ki ennyire, mert rátalált a szerelem. Úgy hírlik, Baronits elcsábította Alizt a régi párjától...

A lap megkeresésére Ungár Anikó fia próbálta cáfolni az értesüléseket: "Szoktunk találkozni, de csupán haverok vagyunk, nincs ennél több közöttünk" - jelentette ki. "Vannak rajongó lányok, kapok szerelmes leveleket, nem zárkózom el egy kapcsolattól, ha jön a szerelem" - fűzte hozzá Gábor.

Súlyos titkot árult el a múltjáról Baronits Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20140605-baronits-gabor-a-joban-rosszban-szineszet-sulyos-motorbaleset-erte-kivettek-a-lepet.htmlA Jóban Rosszban színésze egy baleset során majdnem életét vesztette. Az egyik szervét ki is kellett operálni.Dr. LifeOrigoElhunyt édesapjával beszélget Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20130630-ungar-aniko-fia-baronits-gabor-elhunyt-edesapjaval-beszelget-sirjanal-minden.htmlUngár Anikó egykori férje, Baronits Zsolt, aki a legendás Syrius zenekar alapítója és szaxofonosa volt, 55 éves korában hunyt el. Fiuk, Baronits Gábor tízéves volt édesapja elvesztésekor, de lélekben a mai napig közel állnak egymáshoz.TV + BulvárSzingli lett Baronits Gáborhttp://www.life.hu/intim/20130516-baronits-gabor-a-joban-rosszban-sorozat-sztarja-szingi-lett.htmlKözel másfél évig volt együtt a szexi színész és gyönyörű balerina kedvese.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.