Az életben is melegnek hitték a Barátok közt sztárját

Forrás: RTLKLUB -
homoszexuális meleg Józan László Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Józan László a sorozatban Tóbiást alakítja, aki egy meleg férfi. A színész elárulta, már előfordult, hogy a való életében is azonosították a szerepével.

Tóbiás a sorozatban bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik. A karakter megformálója, Józan László izgalmas kihívásnak tekinti, hogy egy homoszexuális férfit kell alakítania – írja a Story.

Forrás: RTLKLUB

„Fél éve nem élek párkapcsolatban, de nem félek attól, hogy ezek után elkerülnek a lányok" – mosolygott Laci, aki szerepe miatt már találkozott érdekes szituációval. „Vicces volt, amikor egyszer valaki azt mondta, becsüli, hogy fel merem vállalni magam. Bevallom, még szoknom kell az új helyzetet, de a sorozatbeli munkám minden percét élvezem" – mondta Laci.

Kunovics Katinka kislányát csak a neten látta még az apukájahttp://www.life.hu/bulvar/20140701-kunovics-katinka-egykori-romantikos-enekesno-kislanyat-katikat-csak-a-neten-latta-meg-az-apuka.htmlHárom hónapos lett Kunovics Katinka kislánya, aki már a család harmadik generációjaként viseli a Kati keresztnevet. A Romantic egykori énekesnője egyedülálló anyaként neveli a kicsit és nem azért, mert rosszban lenne a baba apukájával.TV + Bulvár--Liptai Claudia jövőre a Játékszínben tűnik felhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-liptai-claudia-szineszno-hamarosan-a-jatekszinben-tunik-fel-nemeth-kristof-legnagyobb-oromere.htmlA műsorvezetés mellett Liptai Claudia a színházi munkáit sem hanyagolja el. Német Kristóf pedig társulatában szívesen látja Claut.TV + Bulvár--Így lovagol a hullámokon Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140702-bodi-sylvi-modell-a-hullamok-hatan-lovagol-balin-nagyon-profi-szorfos-lett.htmlA modell éppen Balin hódol kedvenc időtöltésének, a szörfözésnek, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy olyan hatalmas hullámokat is meglovagol, ami már életveszélyesnek tűnik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.