Egyedi szörfdeszkán feszít Bódi Sylvi

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
szexi Bódi Sylvi Bali szörf baleset Baywatch fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell baywatchos fürdőruhában, vadiúj szörfdeszkája mellett pózolt, amit az ő elképzelései szerint készítettek.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi éppen álomnyaralásán tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében. Korábban még egy kis baleset is érte, a szépség azonban nem sokáig lábadozott és hamar újra a hullámokat szelte, mégpedig egy egyedi szörfdeszkával, amely mellett szexi piros fürdőruhában pózolt a rikító zöld gyepen, a Mentawai szigeteken.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Még Balin készítettek nekem egy egyedi szörfdeszkát az én elgondolásaimnak megfelelően, így most ezzel lovagolom a hullámokat. Egy kicsit baywatchosra vettem a formát, de a nagy hullámokon az egyrészes fürdőruha jobban rajtam marad, mint a bikinik. Azt hiszem, örökre itt tudnék maradni ezen a mesés helyen. Természetesen akkor, ha a szeretteim gyakran jönnének meglátogatni" – írta Sylvi a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.