Magyar celeb csábította ágyába Cristofelt – vajon ki lehetett?

prosti meleg celeb sztár VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A melegprosti ügy után egy magyar híresség is bejelentkezett VV Cristofelnél, hogy igénybe venné szolgáltatásait.

Ahogy a Life.hu is megírta, a VV kubai macsója egy videóban bevallotta, hogy férfiak számára nyújt szexuális szolgáltatást. A legfrissebb verzió szerint csak fogadásból, tízezer forintért vallotta azt VV Cristofel, hogy jó pénzért férfiaknak árulja a testét. Az eset után viszont bejelentkezett nála egy hazai híresség, aki állítólag megpróbálta elcsábítani – írja a Bors.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

„Fogadtunk a munkaadóimmal. Mondtam, hogy én akkora A kategóriás sztár vagyok, hogy bármit kiteszek vagy kiírok a netre, azonnal a címlapokra kerül. Tízezer volt a tét, és öt perc alatt kellett történnie valaminek. Két és fél perc sem kellett" – mosolygott Cristofel, majd egy megdöbbentő titkot is elárult.

„Egy nagyon híres hazai férfi rám is írt a közösségi portálon. Ő is elhitte. Meg akart venni egy éjszakára. De elmagyaráztam neki, hogy ezek a hírek nem igazak. Ő meg sajnálatát fejezte ki. Pedig nagyon nagy ember"
– nevetett a kubai, aki ennél többet nem volt hajlandó elárulni csábítójáról. Hmmm....

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.