Kustánczi Lia a fesztiváldivat tökéletes megtestesítője

Forrás: Life.hu -
fashion week Kustánczi Lia Balaton Sound 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia az új frizurájával vette be a Balaton Soundot, ahol nem csak vendégként vett részt, hanem fellépőként, DJ-ként is szórakoztatja a közönséget. Ő a tipikus fesztivál divatikon!  

Ha Lia öltözködését követed, biztos, hogy a legtrendibb fesztiválózónak számítasz! Igaz, egy átlátszó esőkabát még magadra húzhatsz, így látszik majd jó kis cuccod és bőrig sem ázol!

Forrás: Life.hu

"Bejáratott fesztiválozó vagyok, mindig kitalálom előre, hogy mit vegyek fel. Elárulom, a kabát nem az enyém, mert nem számítottam ennyire rossz időre, de a western csizma, a szaggatott rövid nadrág, a sort, amit estére a hosszú nadrág vált majd fel, a laza felső, farrmerkabát kell ahhoz, hogy kényelmesen és csinosan fesztiválozz. Ezenkívül a kalap is hozzátartozik a fesztiválhoz, vagy valamilyen hajpánt, indiántoll. Minden, ami bohókás, amit hétköznapra nem vennél fel" - árulta el Lia, akinek meggyűlik a baja új frizurájával.

Forrás:Life.hu

"Sokkal több gondom van vele, mint a hosszú hajammal. Sokáig kell szárítgatnom, hogy úgy álljon be, ahogy én szeretném. A külföldi menedzsmentem kérésére vágattam le, szerintük időnként szükség van a megújulásra. A színét, a szőkét nagyon szeretem, már nem tudom elképzelni magamat fekete hajjal" - tette hozzá a DJ, akinek pénteken két fellépése lesz a fesztiválon.

Július elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a Balaton Soundon, az EFOTT-on vagy a Szigeten, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.