Dübörög a gumicsizmabiznisz a Balaton Soundon - pofátlanság vagy élelmesség?

Forrás: Life.hu -
eső Balaton Sound 2014 gumicsizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound második, esős, sárban dagonyázós napjára hiánypótló termék jelent meg a fesztiválbejárat előtti utcában: gumicsizmát árultak egy autó csomagtartójából.

Amikor megláttam a kocsi tetején a gumicsizmákat, nem tudtam eldönteni, hogy ez most pofátlanság vagy élelmesség. Ha azt nézem, hogy bokáig tapostak a sárban a fiatalok, akkor úgy gondolom, számukra életmentő volt egy pár, ráadásul most divatosnak mondható gumicsizma.

Forrás: Life.hu

A környéken, Siófokon már egy darabot sem lehetett belőlük fellelni. Horváth Éva például kénytelen volt beérni egy magas szárú tornacipővel. Aki nem akarta betegen folytatni a fesztivált, az biztos nem sajnálta a tízezer forintot kiperkálni az amúgy körülbelül kétezer forintért beszerezhető csizmáért. Azon viszont elgondolkodtam, hogy mekkora pofátlanság ilyen sokat kérni értük. Ráadásul számla nélkül, ezt megkérdeztem. Egészen biztos: engedély nem volt a gyorsan rögtönzött bizniszhez. De nemcsak gumicsizmát, hanem a Blikk szerint esőkabátnak hordható szemeteszsákot is árultak, ugyanis az esőkabát már csütörtök délután elfogyott, igaz, péntekre újratöltötték a hivatalos árusító helyeket.

Szükséghelyzetben vettél volna ennyiért gumicsizmát?

Gerendai Péter, a fesztivál főszervezője igyekezett a sártenger ellenére használhatóvá varázsolni a területet: "Szombat délelőtt meg kellene érkezni Németországból annak a 600 négyezetméterre való gumilapnak, amit azonnal leterítünk. Sajnos, alatta is áll a sár, alá kell tenni valami tömítőanyagot, amit később össze tudunk majd szedni, nehogy azonnal belemerüljenek a fesztiválozók a sártengerbe" - tudtuk meg Gerendaitól.

/1407/_gy_k201471242139Harsányi Leventét mixernek nézték, ráadásul bénánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140711-harsanyi-leventet-baristanak-neztek-a-balaton-soundon.htmlHarsányi Levente csak azért áll be a Balaton Soundon a pult mögé koktélokat keverni, hogy szórakoztassa az összegyűlt vendégeket és a sajtó képviselőit. A külföldiek azonban ezt nem tudták!TV + BulvárOrigoKustánczi Lia a fesztiváldivat tökéletes megtestesítőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140711-kustanczi-lia-a-balaton-soundot-tokeletes-fesztivaldivatban-mutatkozott.htmlKustánczi Lia új frizurájával vette be a Balaton Soundot, ahol nemcsak vendégként vesz részt, hanem DJ-ként is szórakoztatja a közönséget.TV + BulvárOrigoLarion Zoé mindenét megmutatta a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/bulvar/20140711-muller-attila-kedvese-csipkeben-es-magassarkuban-tipegett-a-balaton-soundon-a-sarban-es-az-esoben.htmlNem igazán fesztiválöltözetben jelent meg Müller Attila kedvese, Larion Zoé a Balaton Sound egyik szponzorának rendezvényén. Átlátszó csipkében, tűsarkúban mulatott, pedig ömlött az eső és fújt a szél. Felmerült a kérdés, vajon Müller Attila kényszerítette a lányt, hogy így öltözzön fel annak ellenére, hogy a legtöbben esőkabátban szórakoztak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.