Gáspár Győző Édes Élet Gáspár Bea show templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor arról írtunk, hogy Gáspár Győző Jézus- és Mária-szobrot készített maguknak, nem gondoltuk, hogy a remekművek egy nagyobb projekt részei lesznek. Azóta kiderült, a valóságshow-szereplő saját templomot építtet a kertjükben.

Nem, nem viccelünk, a Bors magától Győzikétől tud a meglepő építkezésről, mint ahogyan arról is, miért építtet templomot a kertjébe a showman. Gáspár ugyanis úgy érzi, csakis egy külön bejáratú Isten házával tudja megköszönni, hogy - ahogy ő fogalmaz - nagy ember lett Magyarországon.

Forrás: Édes élet/Facebook

"A köszönet szándékával építkezem. Nem lesz semmi különlegessége, csak egy templom, normális kegyeleti tárgyakkal. Nem készíttetek például képeket a családomról, és kizárólag a feleségem, Bea, a lányaim, Virág és Evelin teheti majd tiszteletét" – magyarázta Győzike, akinek a temploma szeptemberre készül el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.