Nánási Pál Pityuval üzent?

Forrás: nanasi.hu -
TV2 átigazolás Nánási Pál Pityu üzenet Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem nyilatkozik, de beszédes fotóval válaszolt Kolosi Péter szavaira Nánási Pál. Az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra átigazolása okán latolgatta a fotóművész további sorsát a csatornánál. 

Alaposan felkavarta a kedélyeket Ördög Nóra TV2-höz igazolása. A vihar a műsorvezető férjét, Nánási Pált is megihlette és az alábbi fotót rakta fel internetes oldalára. "Vihar van, de Pityu sem fél" - olvasható a kép alatt, az elmúlt héten kialakult Nóra körüli történések pedig arra engednek következtetni, a fotóművész nem csupán a balatoni viharra, de Kolosi Péter szavaira reagált ily' módon.

Forrás: nanasi.hu

Nánási Pál is elhagyja az RTL Klubot?

Amíg Nóra az RTL Klub műsorvezetője volt, ő fotózta az X-Faktor-versenyzőket, mentorait vagy éppen az Éjjel-nappal Budapest szereplőit is. Most azonban ezeknek a munkáknak is vége szakadhat.
"Nánási Pál nagyon jó szakember, de valóban, sokszor azért jutott eszünkbe őt felkérni egy-egy munkára, mert Ördög Nóra férje. Jelenleg éppen nincs feladata a csatornánknál, és ez a két ügy egyébként független is egymástól. De úgy gondolom, az is nehezen elképzelhető, hogy ezek után ő akarna velünk dolgozni, legalábbis én a helyében biztosan nem akarnék" – nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Pityuról több fotót ITT nézegethetsz!

Új munkahelyén babázhat is Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20140714-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolt-ordog-nora-babaszobat-kap-a-csatornanal.htmlA mút héten minden címlap Ördög Nóra TV2-höz való átigazolásával volt tele. A váltás az RTL Klubot meglepte, az ügyben a műsorvezető volt és leendő kollégái is megszólaltak. Nóri a blogjában írt döntéséről, a napilapok ennek ellenére még mindig azt találgatják, mi lehetett az igazi oka a hirtelen változtatásnak. Pénzügyi dolgok állnak vajon a háttérben? TV + Bulvár--Ördög Nóra könnyek közt nyilatkozott Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/bulvar/20140710-sebestyen-balazs-moralis-arulasnak-tartja-ordog-nora-tavozasat.html13 év után hagyta ott az RTL Klubot Ördög Nóra, akinek felmondásáról Sebestyén Balázsnak is megvan a véleménye. A műsorvezetőnő csütörtök reggel könnyeit nyelve nyilatkozott a Morning Show-ban volt kollégájának, aki a váltásról faggatta.TV + BulvárOrigoKolosi Péter: Ördög Nóra "nyilván a pénz miatt váltott"http://www.life.hu/bulvar/20140710-ordog-nora-a-penz-miatt-hagyta-ott-az-rtl-klubot-es-igazolt-at-a-tv2-hoz.htmlÖrdög Nóra, az RTL Klub korábbi sztár-műsorvezetője valószínűleg azért hagyta ott 13 év után a tévécsatornát, mert a konkurenciánál többet ígértek neki. Legalábbis ez az RTL Klub programigazgatójának véleménye.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.