Liptai Claudia most van igazán bombaformában

Forrás: Tv2 -
Claudia show Playboy TV2 bombaforma Liptai Claudia Szomszédok születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-műsorvezető július 15-én ünnepli 41. születésnapját. Jobban néz ki, mint valaha!

Liptai Claudia, Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, 41 éves lett. Clau most van a csúcson, sosem nézett ki ilyen csinosan és kiegyensúlyozottan, mint most, ráadásul a lelkiállapota is stabil. Ismertségét és munkásságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Forbes magyar kiadása szerint ő a legértékesebb női sztár idehaza.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

A dögös híresség legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorát vezette, amelyben adásról adásra meg tudott újulni és képes volt ezer arcát megmutatni.

Forrás: Tv2

Tévés karrierje azonban évekkel ezelőtt indult, amikor Claudián – ahogy mondani szokták - még volt mit fogni. A színház mellett 1993-tól kezdett a tévében is szerepelni, felbukkant például a Szomszédokban:

1998-tól az RTL Klub Csííz műsorában is láthattuk. 1999-ben a Pasik! című sorozatból szerződött át a TV2-höz. 2001-ben kezdte el vezetni az TV2-n a Claudia Show-t.

2002-ben lett a Big Brother műsorvezetője. 2004–2011 között a TV2-n a Mokka című reggeli műsor egyik műsorvezetője volt. 2009-ben szerepelt a nyuszis magazinban, az erotikus fotókat Nánási Pál fotóművész készítette.

A legfontosabb Claudia életében Gesztesi Károllyal közös kislánya. Panka Sára 2006. július 16-án született, így neki is (előre) boldog szülinapot kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.