Ledobta ruháit a volt R-Go-gida

Forrás: Pajor Noémi/Facebook -
Playboy fotózás meztelen Nánási Pál R-GO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál kamerája előtt pózolt pucéran az egykori R-Go-gida, Pajor Noémi.

"Váratlanul ért a felkérés, hiszen sohasem voltak vetkőzős ambícióim, azonban amikor feltették a nagy kérdést, nem gondolkodtam sokáig a válaszon" - nyilatkozta a Blikknek Noémi, és hozzátette, egy lánynak hízelgő, hogy egy elismert magazin címlapján pózolhat - a fotókat itt nézheted meg -, ráadásul külön öröm, hogy mindez a születésnapján történt.

Forrás: Pajor Noémi/Facebook

Templomtulajdonos lesz Gáspár Győző és Beahttp://www.life.hu/bulvar/20140714-gaspar-gyozo-es-bea-haza-kertjeben-templom-epul.htmlAmikor arról írtunk, hogy Gáspár Győző Jézus- és Mária-szobrot készített maguknak, nem gondoltuk, hogy a remekművek egy nagyobb projekt részei lesznek. Azóta kiderült, a valóságshow-szereplő saját templomot építtet a kertjükben.TV + BulvárOrigoNánási Pál Pityuval üzent?http://www.life.hu/bulvar/20140714-nanasi-pal-ordog-nora-tv2-hoz-igazolasa-kapcsan-pityurol-fotot-keszitett.htmlBár nem nyilatkozik, de beszédes fotóval válaszolt Kolosi Péter szavaira Nánási Pál. Az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra átigazolása okán latolgatta a fotóművész további sorsát a csatornánál. TV + BulvárOrigoHoppá! Újra itt a Schobert-Rubint-klasszikushttp://www.life.hu/bulvar/20140711-schobert-norbi-es-rubint-reka-klasszikus-videoja-amikor-a-szigetre-latogatnak.htmlIdőről időre felbukkan a neten a ma már túlzás nélkül klasszikusnak számító videó, amelyben Rubint Réka és Schobert Norbi a Szigetre látogat... és kommentál... és iszik... majd összegez. Mi, a Life.hu-ban is nem egyszer láttuk már a csodás felvételt, de bármikor - tényleg bármikor - élvezni tudjuk újra.TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.