Egy éve józan VV Éva

Forrás: VV Éva/Facebook -
VV Éva absztinencia rehabilitáció józanság alkoholizmus Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. 

A Facebookon osztotta meg örömét VV Éva.

Forrás: VV Éva/Facebook

"Elmúlt egy év azóta, hogy alkoholt fogyasztottam. Úgy gondolom, sok ember kétkedve állt elhatározásom komolyságához, természetesen a 'jóindulatú' hitetlenség mindvégig jelen volt az elmúlt egy évben" - írja Éva, aki büszke arra, hogy - bár a rehabilitációs kezelések után csupán az emberek 20 százaléka marad absztinens - az elmúlt időszakban egyszer sem nyúlt a pohár után.

A lány úgy érzi, elhatározásának köszönheti, hogy harmonikus párkapcsolatban él, munkát kapott és utazik. A teljes bejegyzést itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.