Playboy-nyuszival meztelenkedik Vastag Csaba

Fotó: Pályi Zsófia - Origo -
színpad gida musical Pajor Noémi Vastag Csaba meztelen R-GO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a Playboy címlapján meztelenkedett, de a színpadon is levetkőzik az egykori R-Go-gida, Pajor Noémi. A szexi szőke lány a Casanova Night Musicalben Vastag Csaba partnereként tűnik fel. 

"A Casanova Night Musicalben már mint vezető táncos részt vehettem a szereplőválogatáson, és amikor felmerült a kérdés, ki lehetne ma Magyarországon Casanova, elsőként dobtam be Vastag Csaba nevét"mondta a Borsnak Noémi, akinek az ártatlanságát egyébként az X-Faktor egykori győztese veszi el, mármint a történet szerint.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Jó hír Csaba rajongóinak, hogy nem csupán Noémi, de az énekes is ledobja ruháit a darabban. "Többet látnak majd belőlem, mint eddig bármikor, ez tény. Noémivel sok közös jelenetünk lesz, és a létező összes lehetséges módon lesz dolgunk egymással. Már a megjelenés előtt láthattam a képeit, de lesz alkalmam személyesen is, testközelből a színpadon. Nagyon jó táncos, tehetséges, és valóban szép" - áradozott partnernőjéről Vastag Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.