Tovább húzódik Kállay-Saunders ügye – az is kiderült, miért

szembesítés elhúzódás tolmács verekedés Hajógyári sziget Eurovíziós Dalfesztivál nyomozás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders tolmácsot kért a rendőrségen verekedős ügyében. A sok fordítás rengeteg időt elvisz, a nyomozás még csak a szembesítésnél tart.

Mintha leállt volna a nyomozás: legközelebb augusztus végén lesz Kállay- Saunders András ügyében a következő szembesítés, méghozzá megvert nigériai barátjával – tudta meg a Bors. Ahogy a Life.hu is megírta, az Eurovíziós dalfesztiválon hazánkat képviselő énekes tavaly májusban a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, Tolvai Renivel és barátaikkal, amikor összeszólalkoztak egy másik társasággal. Ennek az lett a vége, hogy a másik fél – egy testvérpár – kórházba került, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérülésekkel. Kállay szerint önvédelem volt.

Forrás: Facebook/Kállay-Saunders András

„Valóban nem fejeződtek be egyelőre a szembesítések, amelyek angol nyelvű tolmáccsal zajlanak, a mi kérésünkre. Andrásnak ugyanis problémái vannak a szakszavakkal" – nyilatkozta a lapnak dr. Magyar György ügyvéd, aki hozzátette, egy fiatal hölgy tolmácsol védencének, de nemcsak neki, hanem a nigériai származású barátjának is. Sok idő megy el a fordításokra, épp ezért húzódik az ügy, ráadásul nyári szabadságolások vannak, András is turnézik. Időpontokat kell egyeztetni" – magyarázta a jogász.

Ahogy megírtuk,
egy szembesítés már megtörtént, két-három van még vissza.

Kállay-Saunders idejéből az is sokat elvehet, ha az amerikai nyomozók is kihallgatják őt egy másik ügyben. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Andrást megdöbbentette a hír, miszerint Miamiban élő barátját halálra késelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.